Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Partly sunny
21°C
 

Bitcoin σκοπεύει να βάλει φέτος στη Βασιλόπιτα η Βέφα Αλεξιάδου, με στόχο να έρθει πιο κοντά στην νεολαία

vefΜπορεί η δημοφιλής τηλεοπτική μαγείρισσα, Βέφα Αλεξιάδου, να θεωρείται πλέον μία αυθεντία της κουζίνας, μετρώντας αναρίθμητους φαν, φαίνεται ωστόσο πως η ίδια προβληματίζεται ιδιαίτερα από το γεγονός πως η πλειονότητα αυτών ανήκει στην κατηγορία ανθρώπων (και ιδιαίτερα γυναικών), άνω των 50 ετών.

Έτσι, η 84χρονη Βολιώτισσα, αναζητάει τρόπους προκειμένου να έρθει πιο κοντά στην νεολαία, έχοντας ήδη σκεφτεί ένα εξαιρετικό τέχνασμα για να τραβήξει την προσοχή της νέας γενιάς. Συγκεκριμένα, η κ. Αλεξιάδου, αναμένεται να τοποθετήσει στη φετινή της βασιλόπιτα ένα bitcoin, μιας και έχει ακολουθήσει ότι είναι περιζήτητο στους νέους.

«Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό το πιτκόι, αλλά απ' ότι μου έχουν πει νέα παιδιά, πρόκειται για κάποιο καινούριο νόμισμα, το οποίο όλοι θέλουν και κάνουν σαν τρελοί γι' αυτό. Το φαντάζομαι ιδιαίτερα όμορφο, γυαλιστερό και κομψό και σίγουρα θα έχει πάνω διάφορα σχέδια. Σκοπεύω να αγοράσω τουλάχιστον τριάντα, για να το βάλω σε όσες βασιλόπιτες φτιάξω φέτος, για να κερδίσουν όσοι περισσότεροι γίνεται και να τους χαρίσω χαμόγελα. Ελπίζω μόνο να τα πουλάνε στον Βασιλόπουλο», σχολίασε επί του θέματος η ίδια η μαγείρισσα, σε ένα διάλειμμα από την κουζίνα της.

Τέλος, η κ. Αλεξιάδου αποκάλυψε πως θα δώσει τουλάχιστον τρία bitcoin στην αγαπημένη της Ελένη Μενεγάκη, για την οποία θα προσπαθήσει μάλιστα να ζητήσει το σχεδιασμό ενός ειδικού νομίσματος με τη μορφή της παρουσιάστριας.