2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
7°C
 

Και επίσημα «Smaragda from Viva» αναγράφει πλέον η αστυνομική ταυτότητα της νεαρής υπαλλήλου της πλατφόρμας

Με απόλυτη ικανοποίηση αποχώρησε χθες από το ληξιαρχείο Αθηνών η Σμαράγδα Β., η οποία υπογράφει τα τελευταία χρόνια την ηλεκτρονική αλληλογραφία της πλατφόρμας Viva, ως «Smaragda from Viva».

Η 29χρονη, κατάφερε να αλλάξει το ονοματεπώνυμό της και επίσημα σε «Smaragda from Viva», όπως την ήξεραν και την αποκαλούσαν έτσι κι αλλιώς φίλοι, συνάδελφοι, οι γονείς της, αλλά και οι πελάτες της υπηρεσίας αγοράς εισιτηρίων.

«Γνωρίζω ότι είμαι κάτι παραπάνω από την Σμαράγδα από το Viva, αλλά γιατί να το κρύψω, με τιμάει και με κολακεύει ότι όλοι με ξέρουν και με φωνάζουν έτσι. Πλέον, έχει γίνει κάτι παραπάνω από όνομα και ιδιότητα, έχει γίνει εγώ. Είμαι η Smaragda from Viva και είμαι περήφανη γι' αυτό», τόνισε η Smaragda from Viva, απαντώντας στη συνέχεια σε 6.000 email.

Τέλος, η συμπαθής υπάλληλος δεν θέλησε να σχολιάσει τις φήμες πως βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με την Vasileia από την Wolt, αρκούμενη σε ένα χαμόγελο όλο νόημα.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.