Αφρικανικά πόνι
Clear sky
32°C
 

34χρονος που έχασε την ταυτότητά του πλαστογράφησε νέα γιατί ντρεπόταν να πάει σε αστυνομικό τμήμα

Σε μία λύση έκτακτης ανάγκης αναγκάστηκε να καταφύγει ο Νικόλας Β. από το Μαρούσι, ο οποίος έχασε την αστυνομική του ταυτότητα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών.

Ο 34χρονος, βλέποντας τις ουρές που έχουν σχηματιστεί στα αστυνομικά τμήματα από συνωμοσιολόγους συμπολίτες μας οι οποίοι θεωρούν πως η νέα ταυτότητα περιλαμβάνει τσιπάκι παρακολούθησης με αποτέλεσμα να σπεύδουν να προμηθευτούν την προηγούμενη έκδοση, ντρεπόταν να στηθεί κι αυτός μαζί τους.

Έτσι, έπειτα από αναζήτηση στο dark web, επικοινώνησε με μια επαφή που βρήκε, πλαστογραφώντας μια νέα αστυνομική ταυτότητα. «Σιγά μην περάσω τόσες ώρες με αυτούς τους ψεκασμένους. Κι αν με πετύχει και καμιά κάμερα ή συναντήσω κάποιον γνωστό και με περάσουν κι εμένα για βλαμμένο; Χίλιες φορές να ρισκάρω και θα πάω να βγάλω νέα μόλις είναι διαθέσιμη», σχολίαζε ο άνδρας γεμάτος ανακούφιση.

Τέλος, διαψεύδονται οι φήμες πως το κράτος θα προσφέρει ασυλία σε όσους πλαστογράφησαν ταυτότητες τον τελευταίο μήνα, με το «Κουλούρι» πάντως να παρακολουθεί το ζήτημα από κοντά.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.