Τζιτζίκια
Sunny
34°C
 

Μυστηριώδη e-mail για κλεμμένες εκλογές από τον «Donald from Viva» λαμβάνουν εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου

Αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες σε εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου, οι οποία λαμβάνουν μηνύματα στην ηλεκτρονική τους αλληλογραφία από έναν μυστηριώδη αποστολέα με όνομα «Donald from Viva».

Τα συγκεκριμένα μηνύματα, κάνουν λόγο για κλεμμένες εκλογές και καλούν τους υποστηρικτές της Αμερικής που αγαπάνε την πατρίδα τους να αντιδράσουν, ενώ τονίζουν πως κανείς δεν μπορεί να φιμώσει τον απερχόμενο πλανητάρχη, ο οποίος θα βρίσκει πάντα τον τρόπο να δημοσιοποιεί τις σκέψεις και τις απόψεις του.

Πάντως, άνθρωποι από το περιβάλλον του Ντόναλντ Τραμπ σημειώνουν πως τα μηνύματα αυτά δε σχετίζονται με την αναστολή των λογαριασμών του επιχειρηματία στα περισσότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αντίθετα αφορούν προσφορές, με τα σχόλια για κλεμμένες εκλογές να αποτελούν σημειολογικές φράσεις που προωθούν συγκεκριμένες παραστάσεις και θεάματα, όπως η δωρεάν ξενάγηση σε αξιοθέατα όπως το Καπιτώλιο.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με εκπροσώπους του Viva, οι οποίοι αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις φήμες πως η υπάλληλος της εταιρείας, Smaragda, βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα σε αποθήκη.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.