Ήλιος και τσίπουρο
Mostly cloudy
19°C
 

Με UFO έφυγε από το Συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου!

papandreou111 Ασυνήθιστα και μεταφυσικά φαινόμενα αναφέρουν πως αντίκρισαν χθες το απόγευμα θορυβημένοι πολίτες οι οποίοι κατοικούν στην πλειονότητα τους στην περιοχή του Ταύρου. Τα ανεξήγητα φαινόμενα αυτά, συμπίπτουν παραδόξως με το συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο έλαβε χώρα χθες στο Κέντρο Ελληνικού Κόσμου.

Φώτα στον ουρανό, ανωμαλίες στο χωροχρονικό συνεχές και ανεξήγητη ανθρώπινη συμπεριφορά, είναι μερικά μόνο από όσα μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες. Τα φαινόμενα αυτά μάλιστα κορυφώθηκαν όταν έκανε την εμφάνισή του στο πόντιουμ ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο Κώστας Χαρδαβέλας,  έμπειρος κι εξειδικευμένος σε θέματα τέτοιας φύσεως Έλληνας ρεπόρτερ, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο χώρο και αποκάλυψε πως κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν θυμάται πως εισήλθε ή πως εξήλθε ο τέως πρωθυπουργός απο την αίθουσα.

Ο Μίμης Ανδρουλάκης περιέγραψε χαρακτηριστικά πως θυμάται ένα δυνατό φως και αμέσως μετά τον Γιώργο Παπανδρέου, λουσμένο στο λευκό φως, να χειροκροτείται από τον κόσμο. Άλλοι σύνεδροι δηλώνουν πως έπαθαν ομαδική αμνησία και άλλοι πως υπνωτίστηκαν ακριβώς την στιγμή που ο πρώην πρόεδρος του κινήματος υπερασπίστηκε την φράση του «Λεφτά υπάρχουν». Ο Δημήτρης Ρέππας εξηγεί στο «Κουλούρι» συγκλονισμένος:  «Δεν θυμάμαι γιατί ή πώς, αλλά βρέθηκα να ξαναχειροκροτώ την ίδια φράση! Ακόμα και τώρα που το συζητώ μπορώ μόνο να το ανακαλέσω στη μνήμη μου με δυσκολία και αμυδρά, χωρίς λεπτομέρειες. Δεν ξέρω τι να πιστέψω...».

Η Φώφη Γεννηματά σε μια ακόμα πιο συγκλονιστική αποκάλυψη αναφέρει προφανώς σοκαρισμένη: «Με απήγαγαν... Οι δικοί μου μου είπαν πως έλειψα για μερικά λεπτά όταν πήγα να πάρω καφέ, αλλά εγώ θυμάμαι να έλειψα για ώρες. Θυμάμαι τον Γιώργο Παπανδρέου σε ένα μεταλλικό σκάφος. Φορούσε μια ασημένια φόρμα, μου μιλούσε μειλίχια και συζητήσαμε ώρες για τον σοσιαλισμό, τον Μάο, το παρκούρ και τα εργαλεία του ΠΑΣΟΚ για να βγει από το τέλμα. Με χαιρέτησε ευγενικά και μου είπε πως είναι ώρα να φύγω. Έχασα την αίσθηση του εαυτού μου, σαν να επέπλεα στο διάστημα. Όταν άνοιξα τα μάτια μου ήμουν πίσω στον μπουφέ με τους καφέδες, σα να διακτινίστηκα εκεί έτσι ξαφνικά».

Το «Κουλούρι» ερευνά την ασυνήθιστη αυτή υπόθεση και θα σας κρατάει ενήμερους για όλες τις εξελίξεις.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.