Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες
Partly sunny
23°C
 

ΕΠΟΠ στα τεθωρακισμένα Αυλώνας μπαίνει ο Πάνος Καμμένος

Στις 21 Οκτωβρίου παρουσιάζεται ως επαγγελματίας οπλίτης στο κέντρο εκπαίδευσης τεθωρακισμένων Αυλώνας ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Από τη μέρα που αποχώρησα από το υπουργείο και την κυβέρνηση Τσίπρα, δεν σας κρύβω ότι ένιωθα έξω από τα νερά μου. Μετά από τόσες ημέρες στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος, όπως και να το κάνουμε δεν είναι εύκολο να αποσυρθείς. Δυσκολευόμουν να γεμίσω το χρόνο μου, αν και φυσικά ποτέ δεν έπαψα να παρακολουθώ τις εξελίξεις» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Π. Καμμένος σε συνομιλητές του.

Όπως επισημαίνει ο έμπειρος πολιτικός, το γεγονός αυτό σε συνδυασμό ασφαλώς με την άσβεστη επιθυμία να προσφέρει στην πατρίδα, τον έκαναν να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να καταταγεί.

Ο κ. Καμμένος θα αναλάβει αρχικά διμοιρίτης σε λόχο νεοσύλλεκτων μαυροσκούφηδων που θα παρουσιαστούν με τη νέα ΕΣΣΟ, ενώ θα εκτελεί και χρέη θαλαμοφύλακα όταν ο τωρινός θαλαμοφύλακας λείπει με άδεια.

Πάντως, κύκλοι του στενού περιβάλλοντος του πρώην υπουργού μεταφέρουν πως τον διακατέχει μια ελαφρά ανησυχία, μιας και το στρατόπεδο του Αυλώνα χαρακτηρίζεται ως «υπερ-προβλεπέ».