Σαρακοστή κοντή γιορτή
Mainly clear
20°C
 

Άρχισε το πρώτο στάδιο της επανάστασης σκύλων, δεκάδες νεκροί σε Ημαθία και Βοιωτία

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα, 30 Σεπτέμβρη, ξεκίνησε το πρώτο στάδιο της επανάστασης των σκύλων ενάντια στους ανθρώπους που από την αρχαιότητα, χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή τους, τους εκμεταλλεύονται, τους ζουλούν, και τους χαϊδεύουν. Εξαιτίας της ανεπαρκούς συνειδητότητας και οργάνωσης των σκύλων, η μέρα αυτή άργησε μεν, ήρθε δε.

Τα κακά νέα για τους συνανθρώπους μας που διαφεντεύουν επί σκύλων είναι πως κανείς πλέον δεν είναι ασφαλής. Ήδη από χθες το βράδυ έχουν βρεθεί δεκάδες νεκροί σε Ημαθία και Βοιωτία οι οποίοι δεν θα μπορούν πλέον να εξουσιάζουν τα συμπαθή τετράποδα. Όλες ανεξαιρέτως οι μοιραίες επιθέσεις συνέβησαν κατά τη διάρκεια του ύπνου των εξουσιαστών, με δαγκωματιές στα λαρύγγια τους.

Ως την επανάσταση η εξουσία βρισκόταν στα χέρια μιας παλιάς τάξης, δηλαδή της τάξης των ανθρώπων. Το πρώτο στάδιο συνίσταται στο πέρασμα της εξουσίας στην τάξη των σκύλων, ενώ σε επόμενα στάδια προβλέπεται η διάχυση της εξουσίας και στα υπόλοιπα ζώα. Σύμφωνα με το μεγάλο θεωρητικό σκύλο «Λυκούργο», «Τα σκυλιά γεννιούνται σε μια κατάσταση όπου τα αφεντικά σερβίρουν τους σκύλους τους φαγητό και περιμένουν ως αντάλλαγμα αιώνια αφοσίωση, το κούνημα ουράς μόλις τους βλέπουν, όρεξη για χάδια συνεχώς. Αυτό στα σκυλιά φαίνεται φυσιολογικό. Πως έτσι είναι η ζωή. Σαν να βρίσκονταν τόσους αιώνες σε ένα πραγματικό σπήλαιο του Πλάτωνος, τα σκυλιά έχουν πλέον βγει έξω και πνέουν τον αέρα της ελευθερίας».

Ακαδημαϊκοί κύκλοι, που παλαιότερα εξέφραζαν βεβαιότητα πως η επανάσταση θα έρθει από την Ασία, ακόμα δεν έχουν σχολιάσει επισήμως την είδηση. Ανεπίσημα, σε επικοινωνία που είχε το «Κουλούρι» μαζί τους, εκφράζουν την άποψη πως δεν είναι η αληθινή επανάσταση αυτή, αλλά ένας προπομπός της που δεν θα έχει όμως μακροπρόθεσμα επιτυχία (όπως περίπου η Παρισινή κομμούνα).


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.