Ήλιος και τσίπουρο
Mostly cloudy
19°C
 

Δυσαρέσκεια από τον Αλέκο Φλαμπουράρη

Είναι κάποιες μέρες που ξεκινούν άσχημα από το πρωί και ξέρεις ότι τα πράγματα δεν πρόκειται να βελτιωθούν στη συνέχεια, αντίθετα θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Μια τέτοια μέρα είναι η σημερινή για τον βουλευτή και πρώην υπουργό Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκο Φλαμπουράρη.

Σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντός του, ο κ. Φλαμπουράρης είχε ανήσυχο ύπνο καθώς έβλεπε συνεχώς τον ίδιο εφιάλτη με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να χορεύει βαλς με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, γεγονός που τον ανάγκασε να σηκωθεί αξημέρωτα, προτού ακόμα ξεκινήσει το «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Βέβαια κάτι τέτοιο ήταν κάπως αναμενόμενο, μιας και χθες ο τέως υπουργός έφαγε μελιτζάνες παπουτσάκια για βραδινό και τέτοια εποχή οι μελιτζάνες του κάθονται βαριές το βράδυ.

Αφού σηκώθηκε, ο έμπειρος πολιτικός βγήκε για να πάρει τον πρωινό καφέ του για να διαπιστώσει ότι δεν τον είχαν πετύχει και δεν πινόταν, ενώ στον γυρισμό βράχηκαν οι κάλτσες του όταν πάτησε σε μια λακούβα με νερά. Για λίγο όλα έδειχναν ότι είναι η ιδανική στιγμή για ένα δελτίο ΚΙΝΟ καθώς η τύχη κάποια στιγμή «γυρνάει», όμως το πρακτορείο της γειτονιάς δεν είχε ανοίξει ακόμα.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ο «Φλωμπέρ» του ΣΥΡΙΖΑ έχει επιστρέψει στο σπίτι και παρακολουθεί το «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή έχοντας σκοπό να μην κουνηθεί μέχρι αύριο, όταν μια νέα μέρα θα ξημερώσει γεμάτη αισιοδοξία.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.