Ιουλιανά
Clear sky
36°C
 

Όλα θετικά τα βλέπει ο Νίκος Παπαδογιάννης

Την έκπληξη αποφάσισε να κάνει ο γνωστός αθλητικογράφος Νίκος Παπαδογιάννης με μια δραματική στροφή στην καριέρα του. Έντρομοι οι αναγνώστες του διαπίστωσαν ότι το τελευταίο του άρθρο, με τίτλο «Όλα Καλά Θα Πάνε», είχε ισχυρές νότες αισιοδοξίας, ασυνήθιστες για ένα δημοσιογράφο που μας έχει συνηθίσει σε έντονη απαισιοδοξία με ισχυρές δόσεις γκρίνιας και μιζέριας.

Χαρακτηριστικά, ο αναγνώστης Μήτσος13 σχολίασε: «Νίκο είσαι καλά; Τρέχει κάτι αδερφέ;» Το «Κουλούρι» κατάφερε να επικοινωνήσει με το γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος αποφάσισε να περάσει το ρεπό του στην Ντίσνεϊλαντ παρέα με τον Γκούφυ και τη Μίνι, και δέχτηκε να μας εξηγήσει την ανέλπιστη αυτή αλλαγή:

«Το φιλοσόφησα, κοντεύω τα 60 και τα βλέπω όλα μαύρα, καλημέρα μου λένε κι απαντάω "κι εσύ πού το ξέρεις;" Ε βαρέθηκα πια να γράφω γιατί σταμάτησε νωρίς από την Εθνική ο Διαμαντίδης, εδώ κοντεύει να σταματήσει το μπάσκετ ο Γκαγκαλούδης.»

Όπως μας εξήγησε ο κ. Παπαδογιάννης, ρόλο στην απόφαση του αυτή έπαιξαν και άλλοι συνάδελφοι του, γνωστά και ως μέλη της μπασκετικής μασονίας. «Το συζήτησα και με τον παλιόφιλο τον Σκουντή, μου είπε κάτι "ξα σου" και "εδώ ήρθαμε που λέγανε παλιά στο σινεμά" και κάτι τέτοια ασυνάρτητα που γράφει και κατάλαβα πόσο μάταιη είναι η απαισιοδοξία, αφού όλοι θα έχουμε πεθάνει κι ο Σκουντής θα συνεχίζει να γράφει αρλούμπες. Ο δε Καρύδας μου έβγαλε κάτι σχετικά στατιστικά από το NCAA, κι αυτό ήταν, πείστηκα.»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού», τα επόμενα άρθρα του αρθρογράφου θα ασχοληθούν με ασυνήθιστα για το μπασκετικό κοινό θέματα όπως ο χιπισμός και η Eurovision. Όσο για το πως βλέπει τα πράγματα γενικότερα, ο κ. Παπαδογιάννης δήλωσε: «Τόσα χρόνια γκρίνια και μιζέρια, τι κατάλαβα βρε αδερφέ; Όλα καλά, όλα ανθηρά! Καλοκαίρι έρχεται. Ευτυχείτε!».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.