2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Sunny
15°C
 

Καθάρισε εκ νέου η πλατεία Βικτωρίας μετά την απομάκρυνση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και των υπόλοιπων ρατσιστών

Και πάλι καθαρή είναι η πλατεία Βικτωρίας, μετά την συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε εκεί το βράδυ της Τετάρτης με φόντο το προσφυγικό / μεταναστευτικό ζήτημα.

Στην περιοχή μετάβησαν οι Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Ηλίας Κασιδιάρης, μαζί με πλήθος ρατσιστών, φασιστών και ακροδεξιών οι οποίοι κατευθύνθηκαν προς την πλευρά των κατοίκων, με τους οποίους είχαν συνομιλίες και διαδήλωσαν κατά της παρουσίας των προσφύγων και των μεταναστών στην περιοχή, ζητώντας να καθαρίσει η πλατεία και βάλλοντας κατά του δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη.

Τελικά, η πλατεία όντως καθάρισε, αφού έπειτα από λίγες ώρες, τόσο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας όσο και οι λοιποί ρατσιστές που λέρωναν με την παρουσία τους την περιοχή, απομακρύνθηκαν προς πιο ασφαλείς για εκείνους περιοχές.

«Δεν έχω ξαναδεί σε τέτοιο χάλι την πλατεία, πραγματικά η εικόνα ήταν λυπηρή, απομακρύνουμε έτσι τους φυσιολογικούς ανθρώπους, που αγαπάνε όποιον έχουν δίπλα τους ανεξαρτήτως χρώματος και εθνικότητας. Μακάρι να μην ζήσουμε ξανά τέτοιες εικόνες, ευτυχώς ο Μπογδάνος, ο Κασιδιάρης και οι υπόλοιποι είναι πια μακριά», σχολίασε εμφανώς αναστατωμένος κάτοικος της περιοχής, καταλήγοντας πως αν επιστρέψουν οι ρατσιστές, ίσως αναγκαστεί να αναζητήσει νέο τόπο διαμονής.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.