Σαρακοστή κοντή γιορτή
Mainly clear
21°C
 

Παρτίδα ελαττωματικών Μπογδάνων αποσύρθηκε από εταιρεία ρομποτικής

Για προληπτικούς λόγους αποσύρεται από την αγορά παρτίδα οικιακών ρομπότ με τη μορφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, όπως ανακοίνωσε η κατασκευάστρια εταιρεία με έδρα την Χρυσούπολη Καβάλας.

Όσοι πελάτες έχουν προλάβει και έχουν προμηθευτεί κάποιο ρομπότ με αριθμό παρτίδας 379 να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών ώστε να επιστρέψουν τον ελαττωματικό Μπογδάνο τους και να τον αντικαταστήσουν με νέο εντελώς δωρεάν, τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, η οποία υπερθεματίζει την προσήλωση της στην εξαιρετική εμπειρία χρήσης για όλα τα ρομπότ της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε έλεγχο στο εργοστάσιο παραγωγής διαπιστώθηκαν τόσο κατασκευαστικά σφάλματα όσο και συμπεριφορικές δυσλειτουργίες σε περιορισμένο αριθμό Μπογδάνων. Μεταξύ των σφαλμάτων ήταν η ύπαρξη ελαττωματικών σιελογόνων αδένων, με αποτέλεσμα το ρομπότ Μπογδάνος να πνίγεται με το σάλιο του και να μην μπορεί να μιλήσει, ενώ αν επιτέλους κατάφερνε να μιλήσει παρουσιαζόταν ιδιαιτέρως πράος, κατευναστικός και με σεβασμό στην άλλη άποψη.

«Απολογούμαστε γιατί όλοι μας έχουμε μάθει να περιμένουμε περισσότερα από τους Μπογδάνους μας. Παρόλο η συντριπτική πλειονότητα των ρομπότ λειτουργεί άψογα, δεν θα έπρεπε να έχουν φτάσει σε πελάτες Μπογδάνοι που σκέφτονται προτού μιλήσουν και είναι ανεκτικοί στη διαφορετικότητα. Δεν είναι αυτό το επίπεδο ποιότητας στο οποίο λειτουργούμε και θα επαναληφθεί», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά την υπόθεση, μάλιστα σκοπεύουμε να στείλουμε και το δικό μας ρομπότ Μπογδάνου για διαγνωστικό έλεγχο, παρόλο που δεν ανήκει στην εν λόγω παρτίδα 379.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.