Βγείτε να δούμε τι θα καταλάβετε
Partly sunny
22°C
 

Τρομέρα μπερδεμένος με την προβολή της σειράς "Joey" ο 40χρονος επιπλοποιός

Πολλές απορίες και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στον 40χρονο επιπλοποιό από τα Πετράλωνα το γεγονός ότι ο τηλεοπτικός σταθμός Star αποφάσισε να προβάλλει κάθε Σάββατο απόγευμα τη σειρά "Joey" αμέσως μετά το τέλος της σειράς "Friends".

Όπως διηγείται στο "Κουλούρι" ο άνδρας: " Πάνω που όλα άρχισαν να πηγαίνουν καλά, ο Τσάντλερ τα ξαναβρήκε με τον Τζόι και η Ρέιτσελ κάνει ανοίγματα στον Ρος, γίνεται κάτι που δεν καταλαβαίνω. Μόλις είχε τελειώσει και το δεύτερο επεισόδιο του Σαββάτου και πήγα να ετοιμάσω κάτι να φάω μιας και η γυναίκα μου ακόμη δεν έχει γυρίσει πίσω στο σπίτι μετά τον καυγά μας για το χωρισμό του Ρος με τη Ρέιτσελ. Ξαφνικά άκουσα από την τηλεόραση τη φωνή του Τζόι. Ενθουσιάστηκα, νόμιζα ότι έβαλε και τρίτο επεισόδιο και γύρισα τρέχοντας προς το σαλόνι."

Στο σημείο αυτό ωστόσο τα πράγματα πήραν μια απρόσμενη τροπή για τον 40χρονο, ο οποίος θυμάται: "Έκατσα αναπαυτικά στον καναπέ ωστόσο αυτό που αντίκρισα με ξένισε. Ήταν πράγματι ο Τζόι αλλά μιλούσε σε κάτι άγνωστους και έμενε σε ένα σπίτι που δεν είχα ξαναδεί. Που ήταν ο Τσάντλερ; Που ήταν ο Ρος με τη Ρέιτσελ; Τί δουλειά είχε εκεί ο Τζόι με όλους αυτούς; Πήρα τηλέφωνο στο Star να ρωτήσω τι ήταν αυτό που βλέπαμε και δεν ήξεραν τι να μου πουν. Την Κυριακή ο Τζόι ήταν και πάλι στη Νέα Υόρκη στο κανονικό του σπίτι με όλη την υπόλοιπη παρέα. Δεν καταλαβαίνω τίποτα, άρχισα πάλι το ποτό."

Ο 40χρονος επιπλοποιός κλείνοντας, μας αποκάλυψε πως σκέφτεται να σταματήσει να παρακολουθεί την αγαπημένη του σειρά μήπως και καταφέρει να σώσει τη σχέση του με τη γυναίκα του και αποκαταστήσει παράλληλα την ψυχική του ηρεμία. "¨Νόμιζα πως μπορώ να αντέξω όλες τις έντονες στιγμές που μας χαρίζει η σειρά, αλλά ομολογώ ότι το μπέρδεμα που ζει αυτή τη στιγμή το μυαλό μου δεν το αντέχω. Φοβάμαι ότι την άλλη Κυριακή θα ανοίξω την τηλεόραση στο Star και θα δω τον Τσάντλερ να ζει μόνος του σε μια άλλη πόλη. Τέλος για μένα αυτά, παίρνω τηλεφωνο τη γυναίκα μου να γυρίσει" εξομολογείται φανερά συγκινημένος και ταραγμένος.