Και πάλι καλά να λέτε
Sunny
31°C
 

Απολύθηκε καθηγητής ιδιαίτερων που δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο

ΜΑΡΟΥΣΙ - Στη σκληρή απόφαση να απολύσει τον καθηγητή που έκανε ιδιαίτερα μαθηματικών στο γιο του προχώρησε ζευγάρι κατοίκων της περιοχής.

Όπως ανέφεραν οι γονείς μιλώντας στο «Κουλούρι», ήταν κάτι που ανέβαλλαν για καιρό καθώς η απόδοση του 14άχρονου Μάκη στα μαθηματικά μπορεί να μην ήταν εξαιρετική όπως θα ήλπιζαν, δεν ήταν όμως και κακή. «Για πολύ καιρό νιώθαμε οτι κάτι δεν πάει καλά αλλά δεν ήμασταν σίγουροι τι ήταν αυτο», σχολίασε η μητέρα του 14άχρονου για να προσθέσει:

«Κάθε Τετάρτη απόγευμα που έκαναν μάθημα ο Μάκης δεν είχε όρεξη αλλά δεν ήταν και τελείως βαριεστημένος. Κι όταν είχαν διαγωνίσματα δεν έγραφε ποτέ κάτω από τη βάση αλλά ποτέ δεν πήρε πάνω από 15. Πιστεύαμε οτι έπρεπε απλώς να δώσουμε λίγο χρόνο αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Ο καθηγητής ερχόταν πάντα σχεδόν στην ώρα του, έπινε έναν καφέ φίλτρου μέτριο με λίγο γάλα, και έβαζε στον Μάκη μερικές ασκήσεις μέτριας δυσκολίας».

Σχεδόν δύο χρόνια πέρασαν από το πρώτο μάθημα μέχρι το ζευγάρι να καταλάβει τι το ενοχλούσε: «Συνειδητοποίησα πως ο καθηγητής που έκανε ιδιαίτερα στο παιδί μου δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο» σημείωσε η 46χρονη μητέρα. «Ίσως έπρεπε να το είχα φανταστεί όταν μου είχε πει πως υποστηρίζει την Άρσεναλ, θα είχαμε γλυτώσει πολύ χρόνο κι εμείς κι εκείνος».

Πλέον, οι γονείς του Μάκη αναζητούν τον διάδοχο του καθηγητή, ελπίζοντας ότι θα βρουν επιτέλους το ιδιαίτερο που αναζητούν.