2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
7°C
 

Εξαφανίστηκε 47χρονος που αρνήθηκε προσφορά για συνδρομή στη Nova

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση του Νικόδημου Δ. από το Γαλάτσι, ο οποίος εθεάθη τελευταία φορά το μεσημέρι του Σαββάτου σε καφενείο της περιοχής.

Ο 47χρονος, σύμφωνα με μαρτυρίες θαμώνων του μαγαζιού, δέχθηκε μια κλήση από υπάλληλο τηλεφωνικού κέντρο, ο οποίος του προσέφερε ένα ελκυστικό πακέτο προσφοράς για συνδρομή στη Nova. Ο άνδρας, απάντησε ευγενικά ότι είναι ήδη συνδρομητής στην Cosmote και έκλεισε το τηλέφωνο, αναχωρώντας έπειτα από λίγο για το σπίτι του.

Έκτοτε, δεν έχει δώσει ξανά σημεία ζωής, αφού δεν έδωσε καν το «παρών» στη δουλειά του, ενώ το τηλέφωνό του εμφανίζεται να είναι απενεργοποιημένο. Συγγενείς, φίλοι και γείτονες δεν κρύβουν την ανησυχία τους, αφού ουδέποτε είχε δώσει σημάδια εξαφάνισης στο παρελθόν.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την υπόθεση και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο. Σε άλλα νέα, σε καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της πλατφόρμας.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.