Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Partly sunny
16°C
 

SMS στο 1821 θα στέλνουν όσοι πολίτες επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παρέλαση

Τη σταδιακή «χαλάρωση» των μέτρων εξετάζει η κυβέρνηση σε συνεργασία με την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, παρά τη διαρκή άνοδο των κρουσμάτων. Ωστόσο, ακόμα και να μην προχωρήσει τελικά το σχέδιο αποκλιμάκωσης του lockdown, υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές διαβεβαίωναν πως σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν την επετειακή στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου και μάλιστα στέλνοντας ειδικό SMS σε ένα νέο τετραψήφιο νούμερο, αποκλειστικά για το σκοπό αυτό.

Συγκεκριμένα, όσοι Έλληνες επιθυμούν να εορτάσουν τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση βλέποντας τα τανκς και τα υπόλοιπα άρματα δια ζώσης, θα μπορούν να στέλνουν τον κωδικό «Γιάννα» και τα προσωπικά τους στοιχεία στο 1821, έχοντας στη διάθεσή τους όσες ώρες επιθυμούν ώστε να μεταβούν στο κέντρο της Αθήνας για να ζήσουν από κοντά τις ιστορικές στιγμές.

«Δεν γίνεται να μπορούν να παρακολουθήσουν την μεγάλη παρέλαση ο Μακρόν και ο πρίγκιπας Κάρολος και να μην μπορούν οι απόγονοι των μεγάλων αγωνιστών. Για το λόγο αυτό, για τη μέρα εκείνη και μόνο, θα είναι διαθέσιμο το 1821, ενώ όσοι είναι ντυμένοι με φουστανέλα, θα μπορούν να μετακινούνται ελεύθερα χωρίς να υπόκεινται σε έλεγχο από την αστυνομία», σχολίαζε ο Νίκος Χαρδαλιάς επιβεβαιώνοντας τις σχετικές φήμες.

Προς το παρόν, δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες σχετικά με την ρίψη εμβολίων από τα μαχητικά αεροπλάνα, με το «Κουλούρι» να παρακολουθεί ωστόσο το ρεπορτάζ και να υπόσχεται ότι θα επανέλθει με οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.