2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
13°C
 

Ανακουφισμένος δηλώνει ο Κυριάκος με την απόφαση ψήφου της νέας του σχέσης

Romantic-Love-Couple-Sunset

Σίγουρος πως η μητέρα του θα εγκρίνει την καλοκαιρινή γνωριμία του εμφανίζεται ο τριανταδυάχρονος Κυριάκος. Ο νεαρός μηχανικός αυτοκινήτων γνώρισε κατά τις διακοπές του στην Ύδρα την Τζένη, και θεωρεί πως η μητέρα του μπορεί να την δεχτεί ως επόμενη σχέση του.

«Τα τελευταία χρόνια η μητέρα μου είναι πολύ εκλεκτική με τις κοπέλες μου, δίνοντας έμφαση στις πολιτικές προτιμήσεις τους. Αμέσως μόλις της έδινα μια περιγραφή της κοπέλας που είχα γνωρίσει, ακολουθούσε η ερώτηση: “Και τί ψηφίζει;”», παραδέχτηκε ο Κυριάκος.

Γνωρίζοντας φέτος την Τζένη, παρά το γεγονός ότι του άρεσε πολύ, ο Κυριάκος είχε ενδοιασμούς σχετικά με το αν θα έπαιρνε την έγκριση της μητέρας του. Έχοντας μάθει από τα λάθη του παρελθόντος, ο 32χρονος δεν άφησε αρκετό διάστημα να περάσει και αμέσως την ρώτησε τις πολιτικές της πεποιθήσεις. «Ανακουφίστηκα τόσο πολύ με την απάντησή της που ήθελα να την φιλήσω. Δεν είναι ότι είμαι τόσο φανατικός με τα θέματα πολιτικής, δεν θέλω όμως να χαλάω χατίρι στην μητέρα μου», συμπλήρωσε.

Τρεις εβδομάδες μετά από την έναρξη της σχέσης του με την Τζένη, ο Κυριάκος δηλώνει πλέον πολύ θετικός για την έκβασή της: «Δεν θέλω να το γρουσουζέψω, αλλά, αν σε ένα χρόνο είναι τα πράγματα το ίδιο καλά όπως τώρα, σκέφτομαι να της κάνω πρόταση γάμου. Είναι δύσκολο στις μέρες μας να βρεις σύντροφο που να υποστηρίζει το ίδιο κόμμα με την οικογένειά σου. Δεν βλέπω την ώρα να γνωρίζω την Τζένη στους δικούς μου», τόνισε ενθουσιασμένος.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.