Ιουλιανά
Clear sky
28°C
 

Εκτός κόμματος έθεσε εαυτόν 35χρονος πρώην φοιτητής του Δικτύου

Εκτός κόμματος έθεσε τον εαυτό του ο Αριστείδης Καλογερόπουλος, πρώην πρόεδρος των φοιτητών της σχολής Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ, και πρώην μέλος του Δικτύου - της φοιτητικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο 35χρονος, του οποίου η εικόνα προφίλ στο Facebook είναι μια παλαιστινιακή μαντήλα, με τα τελευταία σχόλιά του στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο, είτε το ξέρει είτε όχι, έχει φύγει από το κόμμα.

Ο 35χρονος, ο οποίος είχε δώσει σημαντικό αγώνα κατά του πολέμου στο Ιράκ αλλά και κατά του άρθρου 16, πιστεύει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν είναι τσιφλίκι του Προέδρου».

Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, σύμφωνα με κύκλους της Κουμουνδούρου, αποτέλεσε η τελευταία του ανάρτηση στην οποία υπερασπίστηκε τον Στέφανο Τζουμάκα, πολιτικό του ΣΥΡΙΖΑ, ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, και ας μη θεωρεί πως την ιδιοσυγκρασία του πρώην βουλευτή και υπουργού «και την πιο νορμάλ».

Μέχρι στιγμής, τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ και ο Πρόεδρος δεν γνωρίζουν τίποτα για τις αναρτήσεις του πρώην «νεολαίου».

Ως «Κουλούρι» ελπίζουμε κάποιος να έχει προλάβει να πει τα δυσάρεστα νέα στον κύριο Καλογερόπουλο, και να μη μαθαίνει τα νέα από την ιστοσελίδα μας.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.