Έχει πάρα πολύ χιόνι
Mostly clear
1°C
 

Ένα λάθος προκάλεσε τη χθεσινή απεργία στο ΣΚΑΙ

Σε ανθρώπινο λάθος οφείλεται τελικά η χθεσινή διακοπή του ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού προγράμματος του σταθμού ΣΚΑΙ και όχι σε συμμετοχή στην προγραμματισμένη απεργία όπως είχε αρχικά θεωρηθεί. Όπως αποκαλύφθηκε, ο θυρωρός του σταθμού, κυρ-Θύμιος, ξέχασε τα κλειδιά του σταθμού στο εξοχικό σπίτι του στο Μπράλο Φθιώτιδας με αποτέλεσμα ο σταθμός να παραμείνει κλειστός για όλη την ημέρα, γεγονός που έκανε το κοινό να νομίσει εσφαλμένα πως οι εργαζόμενοι συμμετείχαν μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους στην προγραμματισμένη απεργία που είχαν προγραμματίσει για εχθές οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

"Έφυγα τελευταίος την Παρασκευή το βράδυ και κλειδώνοντας το κτίριο πήρα τα κλειδιά μαζί μου. Όταν έφτασα πολύ νωρίς το πρωί της Δευτέρας δεν μπορούσα να τα εντοπίσω. Μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι δεν τα είχα αφήσει στη μόνιμη κατοικία μου είχε πάει μεσημέρι. Τότε ήταν πολύ αργά να πάω μέχρι το εξοχικό. Ο Παύλος που ανοίγει το σταθμό τα Σαββατοκύριακα έλειπε στην Κρήτη και έτσι δεν ήταν δυνατόν να ανοίξουμε το κανάλι στην ώρα μας", δήλωσε ο κυρ-Θύμιος. Η διοίκηση του ΣΚΑΙ αποφάσισε να παραμείνει κλειστός ο σταθμός, με την ευκαιρία της απεργίας και στα υπόλοιπα ΜΜΕ. Τελικά, επιστρατεύτηκε το ελικόπτερο του ομίλου, το οποίο μετέφερε τον ...αφηρημένο θυρωρό στο εξοχικό του σπίτι προκειμένου να πάρει τα κλειδιά.

Το γεγονός πως ο φαληρικός σταθμός παρέμεινε κλειστός το πρωί της Δευτέρας δεν άργησε να δημιουργήσει τη σχετική "σπέκουλα"  πως ο ΣΚΑΙ συμμετείχε στις απεργιακές κινητοποιήσεις, πράγμα στο οποίο δεν έχει συνηθίσει το κοινό του. Το μυστήριο ωστόσο για τους τηλεθεατές και τους ακροατές δεν άργησε να λυθεί, αφού το τι πραγματικά είχε συμβεί δεν άργησε να κυκλοφορήσει από στόμα σε στόμα, αποκαθιστώντας την αλήθεια και καθησυχάζοντας ακόμα και τους πιο ανήσυχους.Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.