Εβδομάδα ΠΑΣΟΚ
Mostly sunny
18°C
 

Όποια ομάδα έχει περισσότερους ζωντανούς παίκτες με το πέρας της σεζόν θα κατακτήσει τελικά την Ευρωλίγκα

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι ήταν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τόσο οι ιθύνοντες της Ευρωλίγκας, όσο και οι υπεύθυνοι των ομάδων, λόγω των απανωτών κρουσμάτων σε παίκτες και προπονητές, τα οποία οδήγησαν μέχρι και σε αναβολή ορισμένων αναμετρήσεων.

Ήδη, εκφράζονται φόβοι πως η σεζόν δεν θα είναι εύκολο να ολοκληρωθεί καθώς δεν θα υπάρξει χρόνος και τρόπος να αναπληρωθούν οι χαμένοι αγώνες, με την λίγκα ωστόσο να δείχνει την ευελιξία της για ακόμη μια φορά.

Έτσι, στην γενική συνέλευση των εταίρων την προσεχή Δευτέρα, ο εκτελεστικός διευθυντής, Τζόρντι Μπερτομέου, αναμένεται να προτείνει την κανονική συνέχιση όλων των αναμετρήσεων, ανεξαρτήτως κρουσμάτων στους αθλητές των συλλόγων.

Στο τέλος της σεζόν, πρωταθλήτρια αναμένεται να στεφθεί η ομάδα με τους περισσότερους ζωντανούς παίκτες, ενώ σε περίπτωση που δεν υπάρχει πλέον αθλητής εν ζωή, τότε θα υπογραφούν συμβόλαια με νέες ομάδες που διαθέτουν ακόμα κάποιο στοιχειώδες ρόστερ.

Προς το παρόν τέλος, δεν επιβεβαιώνεται η φήμη πως οι αθλητές με κορονοϊό θα συνθέτουν δικές τους ομάδες και θα αγωνίζονται μεταξύ τους σε αγώνες, αφήνοντας τους υγιείς σε άλλη διοργάνωση.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.