Ιδανική μέρα για πλασοκουντεπιέ
Mostly clear
12°C
 

Χίπστερ λοιμωξιολόγος δεν έχει βγει ακόμα στην τηλεόραση

Στα όριά τους έχουν φτάσει με τον Διονύση Μελέτη ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας και η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων, αφού ο 41χρονος επιδημιολόγος-λοιμωξιολόγος, αρνείται να εμφανιστεί σε κάποια ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας καθώς και σε οποιοδήποτε τηλεοπτικό δελτίο ή εκπομπή, παρά το γεγονός πως έχουμε ήδη συμπληρώσει 7 μήνες της πανδημίας στη χώρα μας.

Θυμίζουμε πως μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, άπαντες οι λοιμωξιολόγοι-επιδημιολόγοι της χώρας έχουν 'γράψει' τουλάχιστον μία εμφάνιση μπροστά στο γυαλί, με αρκετούς φυσικά να καταγράφουν εκατοντάδες, όντας πλέον γνωστοί με το μικρό τους όνομα. Ο 41χρονος επιστήμονας όμως, εξακολουθεί να απαντάει αρνητικά σε όλες τις προτάσεις που του γίνονται, αφού θεωρεί πως δεν είναι κομμάτι της δουλειάς του.

«Είναι τόσο πεζό και βαρετό το να βγαίνει κάποιος στην τηλεόραση και δη την ελληνική. Η φάση είναι στα εργαστήρια και τις κλινικές, εκεί όπου ο ιός τρέχει ελεύθερος, όχι στο σάπιο σύστημα των ΜΜΕ και της show biz», σχολίασε ο κ. Μελέτης, πριν μας κλείσει ενοχλημένος το τηλέφωνο για να επιστρέψει στην έρευνά του.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.