Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Mainly clear
19°C
 

Στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ σκοπεύει να περάσει την καραντίνα του κορονοϊού ο Άρης Πορτοσάλτε

«Την πάτησα. Ψώνισα και εγώ τον κορονοϊό» ανέφερε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» ο Άρης Πορτοσάλτε.

Όπως εξήγησε, αν και ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός και κυκλοφορούσε συνέχεια με μάσκα, από κάπου κόλλησε χωρίς παρ' όλα αυτά να έχει διαπιστώσει την πηγή της μετάδοσης. Παρ' όλα αυτά, ο δημοσιογράφος δεν έχει επιστρέψει στην οικία του για να περάσει εκεί την καραντίνα, αντίθετα επέλεξε να αναρρώσει στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ στο Φάληρο, ώστε να μην απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Έτσι, ο κ. Πορτοσάλτε διαμένει σε ένα ειδικά διαμορφωμένο στούντιο με κρεβάτι και μπάνιο, στο οποίο έτσι κι αλλιώς διανυκτέρευε συχνά, από όπου και θα βγαίνει στον αέρα μέχρι να βγάλει αρνητικό τεστ. Θυμίζουμε άλλωστε πως ο δημοσιογράφος παλαιότερα έμενε μόνιμα στο κτίριο του ΣΚΑΪ, όμως αναγκάστηκε να φύγει μετά τις αλλεπάλληλες αυξήσεις ενοικίου που του ζητούσε ο πρόεδρος του Ομίλου, Γιάννης Αλαφούζος.

Πλέον, επέστρεψε στις παλιές του συνήθειες, αφού είχε φροντίσει να αφήσει το ράντζο του και ένα σετ πιτζάμες στην αποθήκη του σταθμού. Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με συναδέλφους του, οι οποίοι ευχήθηκαν περαστικά και τόνισαν πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βιαστεί να επιστρέψει ανάμεσά τους, αφού πάνω απ' όλα είναι πάντα η υγεία.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.