Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

Το πολύ 15 λεπτά ακόμη Γρηγόρη Αρναούτογλου στην τηλεόραση αντέχει το ελληνικό κοινό, έρευνες έδειξαν

Πρεμιέρα έκανε την περασμένη Δευτέρα το ιστορικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην παρουσίαση.

Πλέον, ο δημοφιλής παρουσιαστής συμμετέχει σε τρία πρότζεκτ του ΑΝΤ1, με τις ώρες που εμφανίζεται καθημερινά στην τηλεόραση να έχουν εκτοξευτεί, ειδικά τις ημέρες που διατηρεί και τη βραδινή του εκπομπή.

Το γεγονός αυτό προβλημάτισε έντονα τους επιστήμονες, οι οποίοι έβαλαν χαμστεράκια, τηλεθεατές και δέντρα μπροστά από δέκτες και τους άφησαν να βλέπουν Αρναούτογλου για ώρες. Τα χαμστεράκια βρήκαν τρόπο να αυτοκτονήσουν, τα δέντρα μαράθηκαν, ενώ οι τηλεθεατές άρχισαν να παθαίνουν νευρικό κλονισμό, κρίσεις πανικού και αμόκ, ενώ μειώθηκαν αισθητά τα εγκεφαλικά τους κύτταρα.

Έτσι, οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ακόμη και 15 λεπτά περισσότερος Αρναούτογλου στην τηλεόραση καθημερινά, ενδεχομένως να οδηγήσει σε θύματα, με τους αρμόδιους να κάνουν έκκληση, τόσο στον ΑΝΤ1, όσο και στα άλλα κανάλια, ώστε να μην ξεπεραστεί ποτέ η σημερινή του, ήδη υπερβολική παρουσία.

Το «Κουλούρι» προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον παρουσιαστή αλλά ήταν σε κάποιο γύρισμα και υποσχέθηκε να μας καλέσει αργότερα.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.