Σαρακοστή κοντή γιορτή
Mainly clear
20°C
 

Στους Cradle of Filth ο Καιάδας

Ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα του ως μπασίστας θα κάνει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Καιαδας, ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψει τους Naer Mataron για χάρη του γνωστού black metal συγκροτήματος Cradle of Filth.

Το συγκρότημα του Καιάδα, (κατά κόσμον Γιώργου Γερμένη)  είχε παίξει live πρόσφατα στην γιορτή προς τιμήν του Αγίου Σπυρίδωνα στην Κέρκυρα ενώ πραγματοποίησε και μια εμφάνιση-έκπληξη στο πρόσφατο  ρεβεγιόν του Δήμου Αθηναίων για το τέλος του κόσμου. Τις δυο εμφανίσεις αυτές έτυχε να παρακολουθήσει από κοντά ο τραγουδιστής των Cradle of Filth, Dani Filth, ο οποίος είναι δηλωμένος fan των Naer Mataron και προσωπικός φίλος του Γιώργου Καμίνη και εντυπωσιάστηκε από τις ικανότητες του βουλευτή στο μπάσο.

Το βρετανικό συγκρότημα σκεφτόταν εδώ και καιρό να αλλάξει μπασίστα καθώς το γεγονός πως το όνομα του μπασίστα (Daniel Firth) έμοιαζε με αυτό του frontman των Cradle of Filth, είχε ενοχλήσει τον Dani Filth ο οποίος δεν ήθελε να του κλέψει κάποιος τη δόξα. Έτσι, μόλις παρουσιάστηκε η ευκαιρία, ο τραγουδιστής των Cradle of Filth έκανε επίσημη πρόταση στον Καιάδα, ο οποίος την αποδέχτηκε με ενθουσιασμό.

Η μετακίνηση του Καιάδα στους Cradle of Filth δεν αναμένεται να επηρεάσει την άσκηση των βουλευτικών καθηκόντων του, καθώς όπως τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα του χορηγείται ειδική καλλιτεχνική άδεια. «Είμαι μεγάλος φαν του συγκροτήματος κι εγώ και δεν θα μπορούσα να στερήσω από ένα συνάδελφο μια τέτοια επαγγελματική ευκαιρία», τόνισε χαρακτηριστικά. Ενθουσιασμένος δήλωσε και ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος θεωρεί πως η παρουσία του Καιάδα σε ένα παγκοσμίως γνωστό συγκρότημα θα αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την εκτόξευση της παράταξης και τη διάδοση της σε ολόκληρο τον κόσμο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.