Ιδανική μέρα για πλασοκουντεπιέ
Partly cloudy
12°C
 

Διαγώνια κινούνταν όλοι στο πάρτι της λέσχης αξιωματικών

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ετήσιο πάρτυ της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων που έλαβε χώρα χθες το βράδυ στο Σαρόγλειο Μέγαρο.

Στο καθιερωμένο γκαλά παρευρέθηκαν πάνω από τετρακόσιοι αξιωματικοί συν γυναιξί και τέκνοις, ντυμένοι οι μισοί στα λευκά και οι άλλοι μισοί στα μαύρα μιας και το θέμα της εκδήλωσης ήταν «black & white».

Οι αξιωματικοί κινούνταν αποκλειστικά σε διαγώνιες κατευθύνσεις στον χώρο προσπαθώντας να καταλάβουν ο ένας τη θέση του άλλου, ενώ έπρεπε να προσέχουν να μην τους φάει κάποιος τρίτος αξιωματικός τη θέση όσο δεν κινούνταν.

Όπως ανέφεραν βέβαια οι παρευρισκόμενοι, ορισμένες φορές οι αξιωματικοί μπέρδευαν τις κινήσεις τους και κινούνταν οριζόντια ή κάθετα, όμως λίγο αργότερα το συνειδητοποιούσαν και γυρνούσαν πίσω στη θέση τους.

Το μενού που επιμελήθηκε ειδικά για την περίσταση ο διεθνούς φήμης σεφ Χοσέ Ραούλ Καζαμπλάνκα, περιελάμβανε σεβίτσε βακαλάου με κενέλ εσπεριδοειδών και κοτόπουλο με ρύζι, ενώ για επιδόρπιο οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα λαχταριστό γκαμπί με φράουλες και φυστίκι.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.