Καλό χειμώνα
Mostly sunny
27°C
 

Στο Άουσβιτς θα ανανεώσουν τους όρκους του γάμου τους Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα Στεφανίδου

Τα 20 χρόνια γάμου θα γιορτάσουν το 2023 Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα Στεφανίδου, με το αγαπημένο ζευγάρι να καταστρώνει από τώρα τα σχέδιά του για την περίσταση.

Έτσι, οι δημοσιογράφοι έχουν ήδη οργανώσει ένα ταξίδι στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς, όπου, κατά τη διάρκεια μιας σεμνής τελετής με 2500 καλεσμένους, θα ανανεώσουν τους όρκους του γάμους τους, στον τόπο που έχασαν τη ζωή τους πάνω από 1.500.000 άνθρωποι.

«Καθ όλη τη διάρκεια της καριέρας τους, έχουν δείξει πόσο αγαπάνε να μεταδίδουν τη δυστυχία, τον θάνατο και τον πόνο. Τι πιο ταιριαστό λοιπόν απ' το να γιορτάσουν την αγάπη τους σε ένα χώρο παγκόσμιο σύμβολο της δυστυχίας;», σχολίαζε χαρακτηριστικά φίλος του ζευγαριού μιλώντας στο «Κουλούρι».

Στη λαμπρή τελετή αναμένεται πληθώρα εκδηλώσεων όπως προβολή των πιο θλιβερών ρεπορτάζ του ζευγαριού, ενώ αντί για DJ ή ζωντανή μουσική από συγκρότημα, έχει ήδη επιλογή χορωδία από 30 μοιρολογίστρες από κάθε γωνιά του κόσμου. Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την πορεία των προετοιμασιών και θα σας ενημερώνει για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.