Πάει κι αυτό
Clear sky
23°C
 

Το προνόμιο του να μην πεθάνουν θα έχουν όσοι εμβολιάζονται, σύμφωνα με πηγές

Στην τελική ευθεία έχει μπει η εφαρμογή των «προνομίων» τα οποία θα απολαμβάνουν από τις επόμενες ώρες οι εμβολιασμένοι, σε σχέση με τους συμπολίτες μας που δεν έχουν κάνει ακόμη το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές του «Κουλουριού», οι εμβολιασμένοι θα απολαμβάνουν ένα πολύ σημαντικό προνόμιο σε σχέση με τους εμβολιασμένους, κι αυτό δεν είναι άλλο από τη δυνατότητα του να συνεχίσουν να ζουν υγιείς. Η παραπάνω απόφαση έχει ήδη προκαλέσει την οργή των αντιεμβολιαστών, με εκπρόσωπό τους να τονίζει:

«Είναι δυνατόν να μας λένε ότι αν δεν βάλουμε το μπόλι στον οργανισμό μας τότε θα πεθάνουμε; Είναι αυτό δημοκρατία; Γιατί να χαρίζεται η υγεία μόνο σε εμβολιάζονται, ποια είναι η λογική σε αυτό; Θέλουμε κι εμείς που δεν θα κάνουμε το εμβόλιο να έχουμε τέτοια προνόμια. Ντροπή».

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες οργανώνεται πορεία στο κέντρο της Αθήνας από αντιεμβολιαστές, οι οποίοι θα ζητάνε την απελευθέρωση της σύνδεσης της υγείας με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.