Ιουλιανά
Clear sky
31°C
 

Το πτώμα του Jim Morrison θα έρθει για συναυλία στην Ελλάδα

Μία ακόμη τεράστια συναυλιακή βραδιά ετοιμάζεται να ζήσει η πρωτεύουσα, μετά τις εμφανίσεις σπουδαίων ονομάτων όπως ο Iggy Pop, οι Scorpions και ο Alice Cooper.

Συγκεκριμένα, τη χώρα μας θα επισκεφτεί για μία ιστορική βραδιά το πτώμα του τεράστιου μουσικού Jim Morrison, στις 25 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ. Ο θρυλικός ηγέτης των Doors, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 1971, έχει ήδη εκταφεί από το κοιμητήριο του Παρισιού και θα εμφανιστεί σε γνωστό φεστιβάλ, με χιλιάδες φανατικούς της ροκ να σπεύδουν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους για να ακούσουν ζωντανά τις μεγάλες επιτυχίες του.

«Επιτέλους λίγη αληθινή μουσική, μετά τις ραπ και τις τραπ που διαφθείρουν τη νεολαία μας. Πάμε να δούμε πώς είναι το κανονικό ροκ», σχολίασε μιλώντας στο «Κουλούρι» ο 46χρονος Ανέστης, ο οποίος έχει ήδη αγοράσει το εισιτήριό του για τη σημαντική αυτή στιγμή.

Τέλος, διαψεύδονται οι πληροφορίες πως κατά τη διάρκεια της συναυλίας, οι καντίνες του χώρου θα πουλάνε μόνο κόλλυβα και κονιάκ. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.