Νυχτώνει σε λίγο
Clear sky
10°C
 

Έξαλλος με την τρομοκρατική οργάνωση «Ανυπότακτες επιθυμίες» ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

timthumb.phpΜε οργή και απογοήτευση υποδέχτηκε την είδηση της ίδρυσης της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ανυπότακτες Επιθυμίες», η οποία ανέλαβε την επίθεση με φάκελο-βόμβα στο κτίριο όπου στεγάζεται η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, ο Χριστόφος Παπακαλιάτης.

Ο πετυχημένος σκηνοθέτης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του  «Κουλουριού», είχε συμφωνήσει με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, για τη δημιουργία της νεάς του τηλεοπτικής σειράς, η οποία και θα είχε τον τίτλο «Ανυπότακτες Επιθυμίες». Έτσι, όταν διαπίστωσε πως η τρομοκρατική οργάνωση έφερε το ίδιο όνομα, έπεσε από τα σύννεφα και προβληματίστηκε έντονα.

Σύμφωνα με το σενάριο της σειράς, ο Χριστόφορος υποδύεται έναν αστρονάυτη, ο οποίος ερωτεύεται μια κάτοικο του πλανήτη Άρη. Η κατάσταση περιπλέκεται, όταν διαπιστώνει πως πρόκειται για την αδερφή του, την οποία και είχαν απαγάγει σε μικρή ηλικία εξωγήινοι. Παράλληλα με την ερωτική ιστορία, η σειρά εστιάζει στην Ελλάδα της κρίσης και στην εσωτερική πάλη του πρωταγωνιστή με τις αναμνήσεις της παιδικής του ηλικίας, όταν και είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον θείο του.

«Η πραγματική βόμβα της οργάνωσης ήταν το όνομα της. Δεν ξέρω αν πέτυχε κάτι με την κίνηση της, το μόνο σίγουρο είναι πως κατάφερε να γκρεμίσει τις δικές μου επιθυμίες και να πετύχει καίριο χτύπημα κατά της τέχνης. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει», τόνισε στο «Κουλούρι» έξαλλος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος συμπλήρωσε πως βλέπει δάκτυλο του ΑΝΤ1 πίσω από αυτή την ενέργεια.

Σύμφωνα με όσα έφτασαν πριν από λίγο στα γραφεία μας, η οργάνωση εξέταζε ακόμη τις ονομασίες «Κλεμμένα Όνειρα», «Χαμένες Πατρίδες», «Ψίθυροι Καρδιας» και «Συνωμοσία του Σύμπαντος Για Να Πετύχουμε Αυτό Που Θέλουμε Πραγματικά», πριν καταλήξει τελικά στο «Ανυπότακτες Επιθυμίες».

Τέλος, μιλώντας στο «Κουλούρι», ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, παρουσιάστηκε αποφασισμένος να πατάξει τη νέα μορφή τρομοκρατίας. «Καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται. Αφήστε τον Χριστόφορο ήσυχο», τόνισε χαρακτηριστικά.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.