Αφρικανικά πόνι
Clear sky
29°C
 

27χρονος σίγουρος ότι το ηλεκτρονικό παιχνίδι «NBA 2K13» τον κλέβει

2κ13Σε πρωτοφανείς καταγγελίες σε βάρος του ηλεκτρονικού παιχνιδιού προσομοίωσης καλαθοσφαίρισης, «ΝΒΑ 2Κ13» προχώρησε 27χρονος χρήστης του, ο οποίος δηλώνει σίγουρος πως το δημοφιλές παιχνίδι τον κλέβει!

Ο 27χρονος Γιάννης Ν., κατοικεί σε ένα διαμέρισμα στα Πατήσια μαζί με τον φίλο του Νώντα.  Όντας και οι δυο λάτρεις του μπάσκετ και ειδικότερα του ΝΒΑ, πρόσφατα έβαλαν μερικά χρήματα στην άκρη και αγόρασαν το αγαπημένο τους παιχνίδι, με αποτέλεσμα να περνάνε τις τελευταίες ημέρες στον καναπέ του σπιτιού τους, διοργανώνοντας μικρά τουρνούα παρουσία μερικών ακόμη καλών φίλων. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε ο 27χρονος Γιάννης, ο οποίος εργάζεται ως τοπογράφος σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία κατασκευής χαρτών μικρής κλίμακας.

«Αρχικά νόμιζα ότι πρόκειται για σύμπτωση και πως η κατάσταση θα αλλάξει. Έτυχε κάποιες φορές να είμαι πολύ άστοχος και οι αντίπαλοι μου πολύ πιο εύστοχοι, ενώ τα σφυρίγματα των διαιτητών υπέρ μου ήταν σπάνια, αλλά θεώρησα πως είναι κάτι παροδικό και δεν έδωσα πολλή σημασία», τονίζει ο Γιάννης στο «Κουλούρι» και συνεχίζει εμφανώς εκνευρισμένος: «Τελικά έκανα λάθος. Είναι φανερό πως το παιχνίδι έχει κάτι προσωπικό μαζί μου, παίρνω το Miami και δεν μπορώ να βάλω πόντο με τον Lebron James, ενώ όταν τους παίρνει ο Νώντας βάζει 45 πόντους. Επίσης δεν μου σφυρίζει ούτε ένα φάουλ και χάνω πολύ πιο εύκολα βολές. Είναι ξεκάθαρο ότι με κλέβουν».

Σχετικά με τα μέτρα που προτίθεται να πάρει, ο 27χρονος τοπογράφος τονίζει: «Έχω στείλει ήδη mail στην εταιρεία 2Κ Sports αλλά δεν έχω λάβει απάντηση. Τους πήρα τηλέφωνο και πάλι δεν έβγαλα άκρη. Αν δεν επικοινωνήσουν μαζί μου σύντομα τότε σκοπεύω να ταξιδέψω μέχρι την Αμερική και να συναντήσω τους δημιουργούς του παιχνιδιού ώστε να μου εξηγήσουν πρόσωπο με πρόσωπο γιατί με κλέβουν. Δεν αντέχω άλλο την καζούρα του Νώντα, κάτι πρέπει να γίνει».

Τέλος, ο Γιάννης Ν. έχει βρει ήδη αρκετούς συμπαραστάτες οι οποίοι επίσης θεωρούν πως τους κλέβουν διάφορα ηλεκτρονικά παιχνίδια και σύμφωνα με πληροφορίες του «Κουλουριού» σκοπεύουν άμεσα να δημιουργήσουν δικό τους σύλλογο, ο οποίος θα διεκδικεί δυναμικά το δίκιο των αγανακτισμένων χρηστών ηλεκτρονικών παιχνιδιών.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.