Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Overcast
13°C
 

Επιθεώρηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στα γραφεία του ΣΚΑΪ

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023, ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από το επιτελείο του, επισκέφθηκε τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, στο Νέο Φάληρο Αττικής.

Με την ευκαιρία της πρόσκλησης του Κ. Μητσοτάκη στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε επιθεώρηση των εργασιών που λαμβάνουν χώρα στον σταθμό, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για την πρόοδο της κατασκευής καινούργιων κτιρίων, της κατασκευής υπόστεγου και την ανάπλαση του γυμναστηρίου και του υπαίθριου γηπέδου μπάσκετ.

Μιας και η επίσκεψη ήταν προγραμματισμένη, δημοσιογράφοι, υπεύθυνοι ροής, διευθυντές προγράμματος, αλλά και απλοί εργαζόμενοι του σταθμού δούλεψαν ασταμάτητα τις τελευταίες μέρες καθαρίζοντας τον περιβάλλοντα χώρο από σκουπίδια και γόπες, πλένοντας και γυαλίζοντας τα υποδήματά τους αλλά και σοβαντίζοντας την είσοδο του κεντρικού κτιρίου μετά την πύλη.

Φανερά ικανοποιημένος ο Κ. Μητσοτάκης, αφού ολοκλήρωσε την επίσκεψή του και στους θαλάμους επιθεωρώντας ενδελεχώς και τις κουκέτες για τυχόν ζωύφια, έδωσε τα συγχαρητήριά του στους παρευρισκόμενους και τους προέτρεψε σε σύντομη ξεκούραση ώστε να είναι έτοιμοι για τη μάχη της Κυριακής.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.