Έχει πάρα πολύ χιόνι
Mostly cloudy
2°C
 

Πένθιμα θα χτυπούν οι καμπάνες μέχρι το Σάββατο για τα αδικοχαμένα μαλλιά του GNTM

Εντολή να χτυπήσουν πένθιμα οι καμπάνες των εκκλησιών της  επικράτειας έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος Β´ εξαιτίας της συγκλονιστικής απώλειας μαλλιών των κοριτσιών του GNTM την περασμένη Δευτέρα.

Υπενθυμίζουμε πως στο περασμένο επεισόδιο, τα 20 υποψήφια GNTMs  μεταμορφώθηκαν από κορίτσια της διπλανής πόρτας σε high fashion models.

Μάλιστα, όπως αναφέρει γνωστό σάιτ, οι καμπάνες των εκκλησιών θα χτυπούν πένθιμα κάθε μέρα μέχρι το Σάββατο, από τις 11:00 έως τις 11:15 το πρωί. Η απόφαση πάρθηκε «εξ ονόματος, όλων αυτών των Ελλήνων που αντιδρούν στις αδικίες, τις αφέλειες, και τη θέα ψαλιδιών, ξυραφιών και οξυζενέ» όπως αναφέρει στο ιστολόγιό του ο Αρχιεπίσκοπος.

Όπως αναφέρει ο Αρχιεπίσκοπος στην ανακοίνωση του, «Το γεγονός αυτό πλημμυρίζει με οργή και αγανάκτηση την ψυχή μας, φαντάζομαι δε, ότι το ίδιο συμβαίνει και με την ψυχή κάθε γνήσιου Έλληνα. Μόνο οργή και αγανάκτηση μπορούν να κυριαρχήσουν στην ψυχή μας».

Σε μια κοινωνία όπου η ανασφάλεια της αλλαγής κυριεύει ακόμα και τις πιο τολμηρές, «το Κουλούρι» στέκεται στο πλευρό των κοριτσιών και επικροτεί την απόφαση του Αρχιεπισκόπου. Πληροφορίες που μιλούν για πούλμαν να καταφθάνουν στη μητρόπολη Αθηνών γεμάτα με Μανιάτισσες μοιρολογίστρες, προς το παρόν ελέγχονται.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.