Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Slight rain showers
13°C
 

Επίτιμος δημότης Γλυφάδας ανακηρύχθηκε ο μουσικός που πήγε με σαγιονάρες στη γιορτή της δημοκρατίας

Η «παράδοση» θέλει τους προσκεκλημένους στην ετήσια δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας να εμφανίζονται στο Προεδρικό Μέγαρο με κοστούμια και τουαλέτες.

Χθες ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε έναν κύριο να κατεβαίνει τα σκαλιά φορώντας βερμούδα και σαγιονάρες. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «πήραν φωτιά» ενώ υπήρξαν και αιτήματα για απόλυση της φρουράς επειδή τού επέτρεψε την είσοδο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Τελικά, αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για τον κ. Ιωάννη Στρατάκη, μουσικό της ΕΡΤ, και μέλος της ορχήστρας που έπαιξε στη δεξίωση, ο οποίος εμφανίστηκε έτσι πριν αλλάξει και ενδυθεί καταλλήλως για την περίσταση, όπως εξήγησε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, ο κ. Στρατάκης δεν εξέλαβε μόνο αρνητικά σχόλια για το γεγονός πως εμφανίστηκε αρχικά με σαγιονάρες. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, χαιρέτισε την πράξη του και μάλιστα ανακήρυξε τον μουσικό επίτιμο δημότη της πόλης.

Μάλιστα, τον προσκάλεσε να παίξει στην πλατεία της περιοχής, όπου και πρόκειται να του απονεμηθεί και η ύψιστη τιμή της χρυσής σαγιονάρας.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.