Αφρικανικά πόνι
Clear sky
35°C
 

Σενάριο ταινίας τρόμου γράφει ο δημιουργός των διαφημίσεων του Jumbo

ΜΟΣΧΑΤΟ--Στην ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον εμπνευστή και δημιουργό των διαφημίσεων του γνωστού καταστήματος παιχνιδιών Jumbo προέβη σήμερα το πρωί ο διάσημος σκηνοθέτης ταινιών τρόμου Γουές Κρέιβεν. Στα πλαίσια της συνεργασίας, ο αμφιλεγόμενος διαφημιστής θα αναλάβει να γράψει το σενάριο της νέας ταινίας τρόμου «Nightmare on the floor with the dolls», της οποίας τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στο τέλος του 2013.

Οι διαφημίσεις του Jumbo ως γνωστόν έχουν πιστούς οπαδούς αλλά και περισσότερους φανατικούς επικριτές, οι οποίοι εκφράζονται με τα χειρότερα λόγια για το επίπεδο τους. Το κατάστημα παιχνιδιών μάλιστα το τελευταίο διάστημα ήταν αποδέκτης πολυάριθμων παραπόνων, διαμαρτυριών αλλά και απειλών για τις ζωές των δημιουργών αλλά και όσων εργάζονται στην παραγωγή των διαφημίσεων. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται σε μια από τις ιδιαιτέρως σκληρές επιστολές διαμαρτυρίας, «οι διαφημίσεις, οι ατάκες και τα τραγουδάκια σου κολλούν στο μυαλό σαν παιδικός εφιάλτης».

Φαίνεται πως οι αντιδράσεις αυτές του κοινού «πέρασαν» κάποια στιγμή τον Ατλαντικό και έφθασαν στα αυτιά του Γ. Κρέιβεν, δημιουργού των σειρών ταινιών τρόμου «Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες» και «Scream», ο οποίος σύμφωνα με πηγές γύρω από τη Hollywood Bld. ενθουσιάστηκε με την αισθητική των διαφημιστικών σποτ, αλλά κυρίως με τη σχεδόν σαδιστική επιρροή που έχουν στο κοινό, την οποία παρομοίωσε με βασανιστήριο. Έτσι, επικοινώνησε με το ελληνικό παιχνιδάδικο και υπέβαλλε τη σχετική επαγγελματική πρόταση, η οποία έγινε αμέσως αποδεκτή από τη δημιουργική ομάδα.

Την παραγωγή της πρώτης ταινίας τρόμου γραμμένης από στέλεχος εταιρείας παιχνιδιών αναμένεται να αναλάβει η Miramax, ενώ για τους ρόλους των πρωταγωνιστών τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά των Κρίστιαν Μπέιλ, Έμα Στόουν και Μύρωνα Στρατή.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.