Ιουλιανά
Mainly clear
30°C
 

Αίτηση να αλλάξει το όνομα του επίσημα σε "King James" κατέθεσε ο Lebron

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι με τη συμπεριφορά του Lebron James εμφανίζονται οι συμπαίκτες του στους πρωταθλητές Miami Heat. Όπως μαρτυρούν οι ίδιοι, ο 27χρονος σούπερσταρ δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός πως κατέκτησε επιτέλους το πολυπόθητο δαχτυλίδι του ΝΒΑ, κατακτώντας παράλληλα και τον τίτλο του MVP της σειράς των τελικών.

«Πάντοτε είχε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του άλλα πλέον έχει ξεφύγει», δηλώνει ο συμπαίκτης του Chris Bosh. «Μας βάζει όλους να τον αποκαλούμε King James και αναφέρεται στον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο. Δεν μας ενοχλεί που παίρνει πολλές προσπάθειες την ώρα του αγώνα, αυτό το έκανε πάντοτε. Αυτό που μας ενοχλεί είναι πως όταν κάποιος σημειώνει περισσότερους πόντους από αυτόν του κρατάει μούτρα και τον προσβάλλει με μειωτικούς χαρακτηρισμούς. Μπορούμε να συνηθίσουμε το γεγονός πως έχει βάλει το entourage του να τον κουβαλάει στα χέρια του για να μην κουράζεται άσκοπα περπατώντας, ακόμα και το γεγονός πως φοράει χιτώνα μετά το ντους αντί για πετσέτα. Η τοποθέτηση θρόνου όμως στα αποδυτήρια είναι σίγουρα υπερβολή» τονίζει φανερά προβληματισμένος ο Bosh.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο Lebron κατέθεσε πρόσφατα αίτηση στο ληξιαρχείο του Miami ώστε να αλλάξει το όνομα του και επίσημα σε "King James", ενώ έχει διαμορφώσει την πανάκριβη έπαυλη του σε  απόρθητο κάστρο με μια τεράστιο τάφρο να την περιτριγυρίζει. Μοναδικός στόχος του James πλέον είναι να φτάσει τα 7 πρωταθλήματα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ξεπερνώντας τον μεγάλο Michael Jordan και στη συνέχεια δεν κρύβει την πρόθεση του να αποσυρθεί και να διεκδικήσει την προεδρία των Η.Π.Α., έτσι ώστε να περάσει νόμο που θα φέρνει τη βασιλεία, καθιστώντας τον εαυτό του βασιλιά εφ'όρου ζωής.

Σε δηλώσεις του στο «Κουλούρι» ο προπονητής των πρωταθλητών αρκέστηκε να δηλώσει πως «Δεν ασχολούμαστε με αυτά. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ευχαριστούμε τον Lebron που μας κάνει την τιμή να αγωνίζεται μαζί μας. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς και χαίρομαι που μια μέρα θα λέω πως είχα υπό τις οδηγίες μου τον Βασιλιά».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.