Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Thunderstorm
13°C
 

Στο Marketplace του Facebook έβαλε τη διερευνητική εντολή η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Στο Προεδρικό Μέγαρο μετέβη, το απόγευμα της Τρίτης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος επέστρεψε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας την -τρίτη κατά σειρά- διερευνητική εντολή που έλαβε.

Μάλιστα, παρά τις αρχικές πληροφορίες πως η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά την κατάθεση των τριών διερευνητικών εντολών σχηματισμού κυβέρνησης, κάλεσε τους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής που προέκυψε από τις εκλογές της 21ης Μαΐου σε σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο για σήμερα το πρωί στις 11, φαίνεται πως τελικά επέλεξε διαφορετική στρατηγική.

Έτσι, η διερευνητική εντολή είναι ήδη διαθέσιμη στο Marketplace του Facebook, όπου κάθε πολίτης θα μπορεί να κάνει την προσφορά του, με αυτόν που θα κάνει την υψηλότερη να την κερδίζει και να έχει στη διάθεσή του τρεις ημέρες για να την αξιοποιήσει προς σχηματισμό κυβέρνησης.

«Πρόκειται για την αποθέωση της δημοκρατίας, η εξουσία να είναι διαθέσιμη στους πολίτες», έγραψε χαρακτηριστικά στον τοίχο της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Τέλος, διαψεύδονται οι φήμες πως πριν παραδώσει την εντολή, ο Νίκος Ανδρουλάκης σκέφτηκε να περάσει το βράδυ μαζί της ώστε να εξετάσει τις επιλογές του με ηρεμία. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.