Χριστούγεννα σε τρεις μήνες
Sunny
21°C
 

Ένα στα τρία άρθρα του «Κουλουριού« θα περιέχει καυτές φωτογραφίες μοντέλων από εδώ και στο εξής

Δεν είναι άγνωστο πως η δημοσιογραφία περνάει κρίση στις μέρες μας, και πως τα χρήματα στο διαδίκτυο βγαίνουν πολύ δύσκολα.

Με το μαχαίρι στο λαιμό και μετά από τρία χρόνια κορωνοϊού, το «Κουλούρι» αποφάσισε και αυτό να ακολουθήσει τις πρακτικές της αγοράς και να εκδίδει άρθρα που να περιέχουν φωτογραφίες από τους λογαριασμούς Instagram γνωστών ημίγυμνων μοντέλων.

Από τώρα και στο εξής, ένα στα τρία άρθρα θα περιέχει κάποιο ημίγυμνο μοντέλο ή προσωπικότητα. Θα μπορείτε να διαβάζετε στο «Κουλούρι» για τα «εγκεφαλικά που μοιράζουν» σύζυγοι αθλητών με τα μαγιό που φοράνε. Αν αντέχετε, θα μπορείτε να δείτε τις εμφανίσεις μοντέλων που «δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία», αλλά και μια φορά την εβδομάδα δεν θα πιστέψετε ποια είχε «σέξι ατύχημα» στον αέρα.

Οι εναλλακτικές που εξέτασε το διοικητικό συμβούλιο του «Κουλουριού» που τελικά απορρίφθηκαν ως όχι-ικανοποιητικά-προσοδοφόρα ήταν:

1) Να ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans όπου οι συντάκτες, γυμνοί,  θα λένε ό,τι τους κατέβει στο μυαλό και

2) Να απειλεί πως θα βασανίζει ένα γουρουνάκι-νάνο κάθε Παρασκευή αν δεν μαζευτούν αρκετά χρήματα την εβδομάδα που περνάει.

Μείνετε συντονισμένοι στη νέα αυτή εποχή της σελίδας μας.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.