Πάει κι αυτό
Mainly clear
22°C
 

Από αγκύλωση στο μεσαίο δάχτυλο υποφέρει ο Δημήτρης Πουλικάκος

Πληθώρα συνεντεύξεων έχει δώσει το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης Πουλικάκος, λόγω και της πρόσφατης επετειακής του εμφάνισης σε συναυλιακό χώρο της Αθήνας.

Σε αρκετές από τις πόζες του για τις ανάγκες φωτογραφήσεων, ο «θείος Νώντας» υψώνει περιπαιχτικά το μεσαίο του δάχτυλο, κίνηση που από τους φανς ερμηνεύτηκε ως ένα μήνυμα προς την εξουσία, αρκετά ταιριαστό με τον χαρακτήρα του καλλιτέχνη εδώ και δεκαετίες.

Φαίνεται όμως πως η αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική, αφού όπως είναι σε θέση να γνωρίζει αποκλειστικά το «Κουλούρι», ο κ. Πουλικάκος υποφέρει από μία σπάνια πάθηση, η οποία έχει προκαλέσει αγκύλωση στο συγκεκριμένο δάχτυλο.

Έτσι, ο λαοφιλής ηθοποιός, συνθέτης και τραγουδιστής, κυκλοφορεί πάντοτε και παντού πλέον σε αυτή την κατάσταση, η οποία αν και προκαλεί κάποια προβλήματα στην καθημερινότητά του, δεν τον κρατάει μακριά από τις υποχρεώσεις του.

Το «Κουλούρι» προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του τηλεφωνικά, όμως δυστυχώς το μεσαίο δάχτυλο έκλεινε διαρκώς άδοξα τη σύνδεση. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.