Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Overcast
13°C
 

Μυστήριο στο Survivor: Αγνοείται η Ανθή Σαλαγκούδη, υποψίες κινεί το έπαθλο κρέατος στο παιχνίδι

Ιδιαίτερη ανησυχία έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η πληροφορία που φέρει την Ανθή Σαλαγκούδη να μην έχει πατήσει σε ελληνικό έδαφος μετά την αποχώρησή της από το δημοφιλές reality επιβίωσης Survivor την περασμένη εβδομάδα.

Όπως είναι γνωστό, η δημοσιογράφος αποτελούσε για καιρό ξένο σώμα στην ομάδα των κόκκινων, οι οποίοι μάλιστα την κατηγορούσαν ανοικτά ως υπεύθυνη για τις κακές της εμφανίσεις στα αγωνίσματα, με αποτέλεσμα η ομάδα να περνάει πολλές μέρες χωρίς κανονικό φαγητό κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές του «Κουλουριού», άνθρωποι της παραγωγής χτενίζουν νυχθημερόν τον Άγιο Δομίνικο με σκοπό την ανεύρεση και τον επαναπατρισμό της. Σε ένα αισιόδοξο σενάριο, υπάρχει η ελπίδα ότι η Ανθή Σαλαγκούδη έχει απλώς καταφύγει σε κάποιο από τα ξενοδοχεία του νησιού και, μη γνωρίζοντας ότι πρέπει να αποχωρήσει, αποφάσισε να παρατείνει τις διακοπές της στο νησί για λίγο ακόμα.

Έντονος όμως είναι ο φόβος ότι κατάλοιπα της φυλής των Ταίνων, γνωστών ιθαγενών του Αγίου Δομίνικου, έχουν πιθανώς εξοργιστεί με την παρουσία της όμορφης δημοσιογράφου στο παιχνίδι και σχετίζονται άμεσα με την εξαφάνισή της.

Την ίδια στιγμή, το πρόσφατο έπαθλο που κέρδισε η κόκκινη ομάδα και αποτελείτο από γευστικότατο κρεατικό έδεσμα, σε συνδυασμό με τις παραπάνω φήμες που φυσικά έφτασαν στα αυτιά των παικτών της ομάδας, τους έχει θορυβήσει, με τους «κόκκινους» να δηλώνουν ότι το έπαθλο όντως παραήταν αλατισμένο και τον Γιώργο Κοψιδά να αισθάνεται τρομερά δικαιωμένος που έχει ασπαστεί τον βιγκανισμό.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.