Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

Τεράστια κέρδη σημειώνει η τροχαία από τα αλκοτέστ μετά από κάθε γύρισμα του «Στην Υγειά Μας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

38f4e1a3fc111f7f04839ecf5c0d3962_10624Απίστευτα είναι τα έσοδα που έχει φέρει στο κράτος τις τελευταίες εβδομάδες η τροχαία της Αττικής Οδού, ύστερα από την απόφαση του επικεφαλής της να στηθούν μπλόκα για αλκοτέστ σε όλες τις εξόδους πλησίον των στούντιο του Alpha στο ύψος της Παιανίας, τις ημέρες κατά τις οποίες γυρίζεται η εκπομπή «Στην Υγειά Μας», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, οι καλεσμένοι καταναλώνουν σεβαστές ποσότητες αλκοόλ και ευρισκόμενοι σε μια «διονυσιακή» κατάσταση, τραγουδάνε και χορεύουν προς τέρψιν των τηλεθεατών. Όσο η εκπομπή γυριζόταν για λογαριασμό της κρατικής τηλεόρασης, ίσχυε μια «ομερτά», η οποία είχε επιβληθεί από υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης,  με αποτέλεσμα οι καλεσμένοι της να μην περνάνε ποτέ από αλκοτέστ. Ωστόσο, η μεταφορά της πετυχημένης παραγωγής στην τηλεόραση του Alpha, σήμανε και την άρση αυτής της «ομερτά».

Έτσι, υπολογίζεται πως την τελευταία εβδομάδα έχουν επιβληθεί σε εξέχουσες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού και όχι μόνο στερεώματος, πρόστιμα τα οποία ξεπερνάνε κατά πολύ το ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ έχουν αφαιρεθεί 345 διπλώματα και οι πινακίδες από 456 οχήματα. Άνδρες της τροχαίας, επιλέγουν μετά από κάθε γύρισμα και ένα διαφορετικό σημείο για να στήσουν το μπλόκο τους ενώ πολύ συχνά καμουφλάρονται και πετάγονται μέσα από θάμνους προκειμένου να αιφνιδιάσουν τους μεθυσμένους καλεσμένους του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Το «Κουλούρι» επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον παρουσιαστή της εκπομπής, ωστόσο με λύπη πληροφορηθήκαμε πως διαμένει πλέον μόνιμα σε κλινική αποτοξίνωσης από το αλκοόλ, από την οποία και εξέρχεται μόνο για να παρουσιάσει την αγαπημένη εκπομπή. Δηλώσεις στο «Κουλούρι» έκανε ωστόσο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στο πλατώ του «Στην Υγειά Μας» και έπεσε στη συνέχεια θύμα αλκοτέστ. «Δεν θυμάμαι τίποτα από τη συγκεκριμένη μέρα. Έχω να πιω τόσο από την πενθήμερη. Θυμάμαι μόνο τον κύριο Παπαδόπουλο να με κερνάει υποβρύχια και μετά ξύπνησα στο τμήμα μαζί με άλλους 7 από τους καλεσμένους».

Τέλος, κύκλοι της τροχαίας επεσήμαναν πως τα κέρδη από τα πρόστιμα είναι τόσο μεγάλα που έχει δημιουργηθεί πρόβλημα ως προς τη διαχείριση τους, με κάποιες φωνές να προτείνουν το λανσάρισμα χρυσών χειροπέδων ή τη χρήση Ferrari ως περιπολικών.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.