Ιουλιανά
Clear sky
28°C
 

Το video του τοκετού της Adele νέο video clip για το "Rolling In The Deep"

Ευτυχισμένη μητέρα ενός υγιέστατου αγοριού είναι πλέον η Adele. Η 24χρόνη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον γιο της την περασμένη Παρασκευή σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Η είδηση που προέκυψε ωστόσο από το περιβάλλον της Adele είναι πως το βίντεο του τοκετού, θα αποτελέσει το νέο video clip του πολύ επιτυχημένου κομματιού "Rolling In The Deep".

Την επίπονη διαδίκασια μαγνητοσκόπησε ο διάσημος Βρετανός σκηνοθέτης Ridley Scott, χρησιμοποιώντας πλάνα που πραγματικά κόβουν την ανάσα. Το video clip αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του χρόνου και θα έχει διάρκεια 3 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα, όσο δηλαδή και το προηγούμενο video clip του τραγουδιού. Παράλληλα όμως, θα είναι διαθέσιμo στο iTunes και ολόκληρo το video του τοκετού, διάρκειας 1 ώρας και 53 λεπτών. Ο θεατής θα έχει μάλιστα την επιλογή σχολιασμού από την ίδια την Adele ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να προβληθεί το video σε περιορισμένες κινηματογραφικές αίθουσες με την τεχνολογία 3D.

Σε δηλώσεις της η Adele εμφανίστηκε περήφανη για την ρηξικέλευθη αυτή πρωτοβουλία : "Θέλουμε όλος ο κόσμος να δει πόσο όμορφη διαδικασία είναι αυτή του τοκετού. Πρόκειται για ένα θαύμα της φύσης και θα πρέπει να πάψει να αντιμετωπίζεται από κάποιους ως κάτι αηδιαστικό. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ένα τραγούδι πιο συμβολικό από το "Rolling In The Deep" για να περιγράψει την κατάσταση του γιου μου τους περασμένους 9 μήνες. Ελπίζω να μην λογοκριθεί το video αλλά να το δουν σε κάθε γωνιά του κόσμου."


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.