Χριστούγεννα σε τρεις μήνες
Clear sky
20°C
 

«Δεν είναι παιδικό το βιβλίο μου», ξεσπά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Τέλος σε μια μεγάλη παρεξήγηση θέλησε να δώσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο 39χρονος παρουσιαστής και συγγραφέας, σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» την περασμένη Κυριακή, αποκάλυψε προς έκπληξη όλων πως το βιβλίο του δεν είναι παιδικό αλλά μυθιστόρημα που απευθύνεται σε ενήλικες.

Το βιβλίο του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «Μακιγιαρισμένοι Φόβοι», είχε χαρακτηριστεί από την αρμόδια επιτροπή ως κατάλληλο για ηλικίες 4 ως 9 και μάλιστα μοιραζόταν σε πολλά σχολεία στους μαθητές της Δευτέρας Δημοτικού ως εξωσχολικό ανάγνωσμα. Αιτία, όπως εξηγούν οι ειδικοί επιστήμονες, η απλή του γλώσσα, το περιορισμένο λεξιλόγιο που δεν περιλαμβάνει καμμία δύσκολη ή σύνθετη λέξη  και κυρίως η απλοϊκή του σκέψη, που επιτρέπει ακόμα και σε νήπια την πλήρη κατανόηση του.

Στη συνέντευξη τύπου, ο παρουσιαστής δήλωσε πληγωμένος καθώς απευθύνεται σε κοινό υψηλού πνευματικού επιπέδου και μάλιστα αποκάλυψε πως ο στενός φίλος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αντώνης Κανάκης, το βρήκε άψογο. Παράλληλα, ο συγγραφέας αποκάλυψε πως ήδη ετοιμάζει το δεύτερο του βιβλίο, το οποίο θα έχει τον τίτλο «Οι 500 αποχρώσεις του Γρηγόρη» και θα αφηγείται την πλούσια και ταραχώδη ερωτική ζωή του.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.