Νυχτώνει σε λίγο
Clear sky
10°C
 

Κανονικά εκπέμπει τόσο καιρό το Άλτερ!

Εντύπωση προκάλεσαν όσα ανακοίνωσε σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που παρέθεσε, ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Άλτερ, Γιώργος Κουρής.

Ο μεγαλομέτοχος του καναλιού του Μπουρναζίου, στη συνέντευξη που μεταδόθηκε ζωντανά και αποκλειστικά από το δελτίο ειδήσεων του Άλτερ, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους πως το κανάλι του δεν έχει σταματήσει τη λειτουργία του τόσο καιρό, απλώς εκπέμπει σε πολύ χαμηλότερη φωτεινότητα, την οποία θα πρέπει να ρυθμίσει ο κάθε τηλεθεατής μόνος του από την προσωπική του συσκευή, προκειμένου να συνεχίσει να παρακολουθεί το αγαπημένο του κανάλι.

Όπως δήλωσε ο κύριος Κουρής χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για παρεξήγηση. Απέλυσα όλους τους τεχνικούς λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας τους και στη θέση τους δεν προσέλαβα κανέναν. Πόσο δύσκολο να είναι πια αυτό που κάνουν; Παρακολούθησα μερικά μαθήματα στο εργαστήριο τηλεόρασης του καλού μου φίλου Σταμάτη Μαλέλη και έμαθα τα βασικά, ώστε να μπορώ να ρυθμίζω μόνος μου τα τεχνικά ζητήματα του καναλιού. Δυστυχώς όμως κάτι πείραξα στις ρυθμίσεις και χάλασα τη φωτεινότητα εκπομπής του σήματος και τώρα δεν μπορώ να βρω πως διορθώνεται. Καλώ όλους τους τηλεθεατές να τοποθετήσουν τη φωτεινότητα της τηλεόρασης τους στο υψηλότερο σημείο ώστε να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το ανανεωμένο πρόγραμμα του καναλιού. Η αλητεία των τεχνικών που με τις απεργίες τους παραλίγο να διαλύσουν το κανάλι μου δεν πρέπει να επιβραβευθεί».

Σε δηλώσεις του ο Νίκος Χατζηνικολάου επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Γιώργου Κουρή τονίζοντας πως τόσο καιρό απορούσε γιατί τα δελτία ειδήσεων παρουσίαζαν τόσο μικρά νούμερα ενώ δήλωσε αισιόδοξος πως τώρα που αποκαταστάθηκε η αλήθεια το κανάλι θα αρχίσει να έχει άμεσα ανοδική πορεία. Ενθουσιασμένη δήλωσε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ωστόσο η χαρά της δεν κράτησε για πολύ καθώς όπως ενημερώθηκε τα μηδενικά νούμερα της εκπομπής της είχαν αρχίσει καιρό πριν την αλλαγή της φωτεινότητας του σήματος και έτσι η νεαρή παρουσιάστρια αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να αποτελέσει παρελθόν από το κανάλι.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.