Αφρικανικά πόνι
Clear sky
29°C
 

Αγνοείται 42χρονος άνδρας που ισχυριζόταν ότι έχει στην κατοχή του φωτογραφία του Νίκου Χατζηνικολάου χωρίς κοστούμι

Μια αρκετά παράξενη υπόθεση προσπαθεί να διαλευκάνει η ελληνική Αστυνομία καθώς αγνοείται εδώ και 3 ημέρες 42χρονος άνδρας ο οποίος ισχυριζόταν ότι έχει στην κατοχή του μια φωτογραφία - σοκ του εκδότη της εφημερίδας Real News, Νίκου Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της ΓΑΔΑ, ο άνδρας, ο οποίος διατηρούσε περίπτερο στο Μαρούσι, είχε καταφέρει να τραβήξει μια φωτογραφία στην οποία ο κύριος Χατζηνικολάου δεν φορούσε κάποιο από τα αγαπημένα του κοστούμια. Εκβίαζε μάλιστα ανοιχτά τον παρουσιαστή πως αν δεν του δώσει το χρηματικό ποσό που ζητούσε, τότε θα πουλήσει την φωτογραφία σε ανταγωνιστική εφημερίδα.

Είναι γνωστό πως ο Νίκος Χατζηνικολάου θεωρεί πως δείχνει ωραίος μονάχα όταν φοράει κοστούμι και ποτέ κανείς δεν έχει καταφέρει να τον δει με καθημερινή αμφίεση. Χαρακτηριστικές είναι οι μαρτυρίες κοντινών του προσώπων πως ο εκδότης φοράει κοστούμι όταν κοιμάται, όταν κάνει μπάνιο, όταν αθλείται, ακόμη και όταν κάνει έρωτα. Εντύπωση προκαλεί μάλιστα το γεγονός πως όλες οι φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία έχουν μυστηριωδώς καταστραφεί και οι πρώτες φωτογραφίες που υπάρχουν είναι από την ηλικία των 5 ετών και μετά, όταν δηλαδή ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε ήδη αρχίσει να φοράει αποκλειστικά κοστούμια.

Η εμμονή αυτή του εκδότη φαίνεται πως έφτασε στα αυτιά του 42χρονου περιπτερά ο οποίος άρχισε να τον παρακολουθεί. Ύστερα από μερόνυχτα παρακολούθησης, κατάφερε να τον απαθανατίσει την ώρα που άλλαζε κοστούμια, διαδικασία που λαμβάνει χώρα 4 φορές τη μέρα, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Μόλις τράβηξε την σπάνια φωτογραφία, άρχισε να εκβιάζει τον Νίκο Χατζηνικολάου, ζητώντας του αστρονομικά ποσά.

Όλα αυτά μέχρι και πριν 3 ημέρες, όταν και η γυναίκα του 42χρονου δήλωσε την εξαφάνιση του άνδρα της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ενώ ο ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου προς το παρόν δεν έχει πάρει θέση για το θέμα, αντίθετα ζήτησε από την προσωπική του φρουρά να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας. Το «Κουλούρι» θα συνεχίσει να παρακολουθεί την μυστήρια αυτή υπόθεση και θα σας ενημερώσει πρώτους για τις εξελίξεις.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.