Καλό χειμώνα
Mostly sunny
28°C
 

«Τηλεφωνώ από την Elpedison» ακούγεται κάθε φορά που σηκώνεις το τηλέφωνο στην Κόλαση

Συνταρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα φρικιαστικά βασανιστήρια που αντιμετωπίζει κανείς στην Κόλαση έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σκορπίζοντας τον τρόμο στους απανταχού πιστούς.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, φαίνεται πως με την είσοδο στην Κόλαση, κάθε αμαρτωλός λαμβάνει από ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο χτυπάει αδιάκοπα και τις 24 ώρες της ημέρας, όλες τις ημέρες του χρόνου, για όλη τη διάρκεια της αιωνιότητας.

Όταν απαντήσει, ακούγεται η πρόταση που προκαλεί ανατριχίλα στην ψυχή των ανθρώπων: «τηλεφωνώ από την Elpedison». Όταν ακούσει κανείς αυτή την πρόταση, δεν έχει άλλη επιλογή από το να ενημερωθεί για τις προσφορές ρεύματος και φυσικού αερίου από τον εκπρόσωπο της εταιρείας, μιας και δεν είναι δυνατό να κλείσει το τηλέφωνο χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Αργά ή γρήγορα, οι κολασμένοι υποκύπτουν και γίνονται πελάτες της Elpedison, όμως τα βάσανά τους δεν τελειώνουν εκεί καθώς οι προσφορές αλλά και τα τηλεφωνικά γκάλοπ για το πόσο ικανοποιημένοι είναι από την υπηρεσία δεν σταματούν ποτέ.

Η ανακάλυψη έγινε σχεδόν τυχαία, όταν εγκεφαλικά νεκρός ασθενής που βρισκόταν σε κώμα στο νοσοκομείο του Μέριλαντ των ΗΠΑ ξύπνησε σαν από θαύμα και τα πρώτα του λόγια ήταν «συγγνώμη, δεν ενδιαφέρομαι, δεν είναι στο όνομά μου, δεν αποφασίζω εγώ στο σπίτι, θα το συζητήσω και θα σας καλέσω εγώ αν είναι».

«Φαίνεται πως η φωτιά και το θειάφι ήταν υπερβολικά αισιόδοξα σενάρια για το τι περιμένει όποιον δεν επιλέγεται από τον Άγιο Πέτρο στις πύλες του Παραδείσου. Ακούγεται σκληρό αλλά ο Θεός είναι μεγάλος και η βούληση του άγνωστη. Ο καθένας να κανονίσει την πορεία του» σχολίασε εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως στο άκουσμα της είδησης.

Τέλος, το «Κουλούρι» επικοινώνησε με το τηλεφωνικό κέντρο της Elpedison προκειμένου να αποσπάσει ένα σχόλιο, όμως ο τηλεφωνητής συγκινήθηκε τόσο που επιτέλους κάποιος πήρε εκείνον τηλέφωνο αντί για το ανάποδο, που έκλεισε το τηλέφωνο και παραιτήθηκε επιτόπου.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.