Πάει κι αυτό
Mainly clear
22°C
 

Ένα ευρώ έξτρα θα χρεώνεται η κανέλα στον φρέντο μετά τις αυξήσεις στην τιμή του καφέ

Τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο σοβαρών ανατιμήσεων σε πολλά προϊόντα, λόγω των διεθνών συνθηκών, έκρουσε από τη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Θα υπάρξουν, υπό τις παρούσες διεθνείς συγκυρίες, ανατιμήσεις σε πολλά προϊόντα. Δεν θα έρθουν δυνάμει της κυβέρνησης. Δεν είναι στη δυνατότητά μας να ελέγξουμε την παγκόσμια οικονομία», τόνισε χαρακτηριστικά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι αυξήσεις αυτές θα αφορούν σε πρώτη καφέ, ψωμί και ενέργεια.

Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «Κουλούρι», στο εξής, ένας φρέντο θα κοστολογείται στα 5 ευρώ, με την κανέλα και τη σοκολάτα να χρεώνονται έξτρα, το ψωμί από τους χιπ φούρνους στο κέντρο της Αθήνας θα το βρίσκουν οι πολίτες στα 20 ευρώ, ενώ μοναδικό προϊόν που θα παραμείνει σταθερό, είναι ο φραπές, ο οποίος ωστόσο θα ακριβαίνει κάθε φορά που ο καταναλωτής ρίχνει νερό για γεμίσει ξανά το ποτήρι του.

Τέλος, δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες πως ο κάθε πελάτης θα μπορεί να αγοράζει την κανέλα με το κιλό σε χαμηλότερη τιμή, ώστε να γλιτώνει την έξτρα χρέωση σε κάθε φρέντο που θα παραγγέλνει.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.