Ιουλιανά
Clear sky
28°C
 

Αγωνιά για το μέλλον του Αστέρα Βουλιαγμένης ο Πανελλήνιος Σύλλογος Παικτών Ρακέτας Παραλίας

270613121003_3037Εξαιρετικά προβληματισμένος για το μέλλον του Αστέρα Βουλιαγμένης εμφανίζεται ο Πανελλήνιος Σύλλογος Παικτών Ρακέτας Παραλίας σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το πρωί. Υπενθυμίζουμε πως, όπως ανακοίνωσε ο ΤΑΙΠΕΔ, το 90% των μετοχών της «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.» κατέληξε στα χέρια του -αραβικών συμφερόντων- Jermyn Street Real Estate Fund IV LP έναντι 400 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, φήμες αναφέρουν πως στα σχέδια του αραβικού fund βρίσκεται η αντικατάσταση όλης της παραλίας με πυκνή τροπική βλάστηση, άγρια ζώα και δύο πρωτόγονες φυλές οι οποίες θα μεταφερθούν από την Αφρική.

Άμεση ήταν η αντίδραση των απανταχού φανατικών της ρακέτας παραλίας, οι οποίοι φοβούνται πως το αγαπημένο τους άθλημα θα στερηθεί την παραδοσιακή του έδρα, την άμμο του Αστέρα Βουλιαγμένης. Μιλώντας στο «Κουλούρι», ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Χαριτοδιπλωμένος έκανε λόγο για «μηδενικό σεβασμό στην ελληνική παράδοση, τους φίλους του ευγενούς αθλήματος της ρακέτας αλλά και του μπιτς βόλεϋ, τους χειμερινούς κολυμβητές και τους απανταχού εισοδηματίες θαμώνες της παραλίας του Αστέρα». Συνεχίζοντας, ο κ. Χαριτοδιπλωμένος τόνισε πως θα μείνουν χωρίς στέγη οι πραγματικοί οπαδοί του αθλήματος: «η κίνηση αυτή στοχεύει να πλήξει τους φανατικούς, αυτούς που κάθε εργάσιμη μέρα του χρόνου αψηφούν τα καιρικά φαινόμενα, το κρύο, τη βροχή και την αστραπή και δίνουν βροντερό 'παρών' με τις ρακέτες στα χέρια. Αυτούς που κάνουν σολάριουμ τον Φεβρουάριο και δεν περιμένουν τον Μάιο για να κάνουν αποτρίχωση. Που φέρνουν  στην Ελλάδα άρωμα από Σεϋχέλλες».

Πολιτικοί κύκλοι αναφέρουν πως τα μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Παικτών Ρακέτας Παραλίας σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή. Μάλιστα, κατόπιν συνεννόησης με την επιτροπή κατοίκων Εκάλης η οποία είχε αυτή τη βδομάδα σκληρή κόντρα με τον υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα, σχεδιάζεται η μίσθωση φορτηγών τα οποία θα μεταφέρουν μεγάλες ποσότητες άμμου στο σημείο που βρίσκεται το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη προκειμένου να διεξαχθούν εκεί τουρνουά ρακέτας, μπιτς βόλεϊ καθώς και διαγωνισμοί μαυρίσματος και βρεγμένου τίσερτ, ενώ ταυτόχρονα οι «βόρειοι» συναγωνιστές τους θα απολαμβάνουν έναν εσπρέσο «λάτε» σε ένδειξη διαμαρτυρίας.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.