Σαρακοστή κοντή γιορτή
Overcast
18°C
 

Εννιά ώρες χρειάστηκε για να υπολογίσει τα μερίδια της παρέας του σε λογαριασμό ταβέρνας ο Άκης Σκέρτσος

Ένα ιδιαίτερα δύσκολο βράδυ πέρασε χθες ο Άκης Σκέρτσος, όταν και αποφάσισε να δειπνήσει μαζί με την παρέα του σε γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς.

Ο πρώην Υπουργός Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και οι φίλοι του απόλαυσαν εκλεκτούς μεζέδες και ποικιλία κρεάτων συνοδεία κρασιού για περισσότερες από δύο ώρες, μέχρι που έφτασε η στιγμή να ζητήσουν τον λογαριασμό.

Όταν αυτός έφτασε, μαζί με το απαραίτητο κέρασμα εκ μέρους της ταβέρνας (χαλβάς σιμιγδαλένιος), ο πολιτικός ανέλαβε την πρωτοβουλία να διαιρέσει το συνολικό ποσό και να ενημερώσει τον κάθε συνδαιτυμόνα για τα χρωστούμενά του.

Ωστόσο, οι πράξεις φαίνεται πως δυσκόλεψαν τον κ. Σκέρτσο, ο οποίος είτε έβγαζε πως ο καθένας χρωστάει από 2345 ευρώ, είτε έπρεπε να πάρει 13.987 ευρώ πίσω, με μικρές αυξομειώσεις σε κάθε του απόπειρα.

Τελικά, έπειτα από εννέα ολόκληρες ώρες κι αφού η ταβέρνα είχε κλείσει με την παρέα του μέσα, τη λύση έδωσε ο ιδιοκτήτης, με τον υποψήφιο βουλευτή να ορκίζεται πως κάποιο λάθος υπήρχε στον λογαριασμό.

Το «Κουλούρι» επιχείρησε να συνομιλήσει με τον κ. Σκέρτσο, ο οποίος όμως είχε ξαπλώσει αποκαμωμένος, προσπαθώντας μάταια να μετρήσει προβατάκια για να κοιμηθεί, μιας και τα έβγαζε μονίμως σε δεκαδικό αριθμό.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.