Πάει κι αυτό
Mainly clear
22°C
 

Συναυλία των 1000mods μέσα στο Καπιτώλιο υπόσχεται ο Ντόναλντ Τραμπ σε περίπτωση νέας κατάληψής του

Σε μια τελευταία προσπάθεια να παρακινήσει και να εμψυχώσει τους οπαδούς του να έρθουν στην Ουάσινγκτον, ο απερχόμενος πρόεδρος Τραμπ φαίνεται πως υποσχέθηκε συναυλία των 1000mods μέσα στην αίθουσα της ολομέλειας του Καπιτωλίου, σε περίπτωση που αυτό επανακαταληφθεί από διαδηλωτές.

Αν και ακόμα και ο ίδιος βρίσκει απίθανο να ματαιωθεί η ορκωμοσία του νέου προέδρου λόγω καταληψιών, τουλάχιστον θέλει να φύγει με ψηλά το κεφάλι, εντυπωσιακά, με μια συναυλία που θα θυμούνται όλοι για όλη τους τη ζωή και για την οποία θα μιλούν και οι επόμενες γενιές.

«Στις 8 Ιανουαρίου το FBI έλαβε πληροφορίες πως ένα συγκεκριμένο συγκρότημα από την Ελλάδα πέταξε για την Αμερική με το προεδρικό ελικόπτερο, τα μέλη του βρίσκονται φιλοξενούμενα στον Λευκό Οίκο, και είναι έτοιμα να ριφάρουν και να ροκάρουν μόλις αυτό χρειαστεί», αναφέρει σε σημείωμά το Ομοσπονδιακό Γραφείο  Ερευνών των ΗΠΑ, ενώ συνεχίζει παρακάτω για την επικινδυνότητα της κατάστασης: «Το συγκεκριμένο συγκρότημα μιλάει στην ψυχή του Αμερικανού του νότου περισσότερο και από τους ZZ Top και τους Lynyrd Skynyrd μαζί».

Το FBI, αναφέρει το ρεπορτάζ, έχει πληροφορίες πως η «μυστική συναυλία» ανακοινώθηκε από λογαριασμό του Twitter που συνδέεται με το κίνημα Qanon. Από τη στιγμή της ανακοίνωσης οι πωλήσεις εισιτηρίων τρένων και αεροπλάνων για την πρωτεύουσα των ΗΠΑ έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Το «Κουλούρι» έχει προμηθευτεί δυνατά ηχεία, θα παρακολουθεί την κατάσταση και θα σας ενημερώσει για ό,τι νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.