Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

20χρονος παρθένος σπάει το ρεκόρ ταχύτερης αλλαγής κουβέντας, μόλις αναφέρεται το σεξ

12-1407851883-r3Παρελθόν αποτελεί από αργά χθες το βράδυ το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτερης αλλαγής κουβέντας, με νέο περήφανο κάτοχο τον 20χρονο Τζάστιν από το Κολοράντο.

Ο νεαρός, ο οποίος ακόμη δεν έχει κατορθώσει να ολοκληρώσει τις σχέσεις του με κάποιο κορίτσι, είναι ιδιαίτερα συνεσταλμένος και προτιμά να συζητάει για τη φύση, το σκάκι και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Αντίθετα, αποφεύγει κάθε αναφορά στο σεξ, καθώς το γεγονός πως η συντριπτική πλειονότητα των συνομήλικών του διαθέτει πλέον σεξουαλικές εμπειρίες, τον κάνει να ντρέπεται και να αισθάνεται άσχημα.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ο Τζάστιν βρέθηκε σε γνωστό μπαρ της γειτονιάς του, συντροφιά με τον κολλητό του φίλο, Γουέσλι. Αφού ήπιαν μαζί μια μπύρα, στην παρέα τους προστέθηκαν οι Νικ και Ντόνοβαν, με τον τελευταίο να προέρχεται από το πρώτο του ραντεβού με μια νέα γνωριμία, μόλις το προηγούμενο βράδυ. Έτσι, όταν ο Γουέσλι ρώτησε τον Ντόνοβαν πως τα πέρασε στο ραντεβού του, ο Τζάστιν τρομοκρατήθηκε και πριν αυτός προλάβει καν να απαντήσει, πετάχτηκε, διακόπτοντας τη συζήτηση, τονίζοντας «νομίζω πως είδα τον Μπάτμαν να περνάει απ' έξω».

Εύλογα, μέσα σε ελάχιστα χιλιοστά του δευτερολέπτου το θέμα της κουβέντας άλλαξε, χρόνος που αποτέλεσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ, όπως επιβεβαίωσε και επίσημο μέλος της «Επιτροπής Χρονομέτρησης Θεμάτων Συζητήσεων», που έτυχε να κάθεται σε διπλανό τραπέζι. «Η συζήτηση άλλαξε μέσα σε 1,9 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ένας Γερμανός, ο οποίος είχε αλλάξει την κουβέντα σε κάποιο πάρκο του Μονάχου μέσα σε 2,2 χιλιοστά, όταν ο κολλητός του φίλος είχε ρωτήσει την Εβραία κοπέλα του αν ήταν συγγενής της Άννα Φρανκ», κατέθεσε με κάθε επισημότητα το μέλος της επιτροπής, την ώρα που απένειμε στον 20χρονο το βραβείο του.

Εμφανώς ικανοποιημένος, τόσο με την πετυχημένη αλλαγή της κουβέντας, όσο με το νέο του ρεκόρ, ο Τζάστιν τόνισε μέσω Skype στο «Κουλούρι»: «Ελπίζω αυτό το βραβείο να με βοηθήσει να κάνω σύντομα σεξ γιατί ξεμένω από εντυπωσιακές αφορμές αλλαγής της συζήτησης».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.