Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Slight rain showers
14°C
 

Βέλγοι εισαγγελείς: Από Έλληνες ευρωβουλευτές έως και το 40% της εγκληματικότητας στις Βρυξέλλες

Την άμεση παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου ζητά με ανακοίνωση της η Ένωση Βέλγων Εισαγγελέων, επισημαίνοντας πως η κατάσταση με τους Έλληνες ευρωβουλευτές έχει φτάσει στο απροχώρητο.

«Όλη μέρα ασχολούμαστε με υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται ευρωβουλευτές από την Ελλάδα. Είχαμε τον Γιάννη Λαγό που καταδικάστηκε ως νεοναζί μέλος εγκληματικής οργάνωσης. Μετά την Εύα Καϊλή με τις σακούλες με τα μετρητά και τις διασυνδέσεις με το Κατάρ. Τώρα έχουμε την καταγγελία για παρενόχληση σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη. Αλλά είναι και πολλές άλλες υποθέσεις», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πέραν των προαναφερθέντων το τελευταίο εξάμηνο τη βελγική δικαιοσύνη έχουν απασχολήσει ακόμα η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, που συνεπλάκη με σερβιτόρο καθώς υποστήριζε ότι ο καφές Jamaica Blue που παρήγγειλε δεν ήταν από την Τζαμάικα, ο Πέτρος Κόκκαλης που συμμετείχε σε σύγκρουση των οπαδών της Άντερλεχτ με αυτούς της Σταντάρ Λιέγης και οι Μαρία Σπυράκη και Ελίζα Βόζενμπεργκ, που είχαν συστήσει παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη μπιρίμπας με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Μάλιστα οι Βέλγοι εισαγγελείς απειλούν ακόμα με επ' αόριστον απεργία από τα καθήκοντα τους σε περίπτωση που δεν βρεθεί άμεσα λύση στο ζήτημα. «Ας έρθουν εισαγγελείς από την Ελλάδα να βγάλουν άκρη», προσθέτουν.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά το θέμα και αναγκαστικά θα πρέπει να ταξιδέψει στις Βρυξέλλες για περισσότερα.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.